Paras kirja

Huomasin tuossa selattuani tänne laittamiani kirjavinkkejä, että yhdestä ihan huipusta olen unohtanut täysin vinkata. Kuitenkin yksi parhaista lukemistani kirjoista viime vuonna ja melkeinpä koskaan oli Mia Kankimäen Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin. Valehtelisin jos väittäisin etten ole tutkinut kirjan innoittamana tämän kevään kirsikankukinnan ajankohtaa poikkeuksellisen tarkasti, mutta valitettavasti Japanin matka ei taida olla realistinen matkakohde vielä tälle keväälle. Tämä on kuitenkin hyvää valmistautumista ensi vuotta silmällä pitäen.

 photo miakankimaki_zpssxtkq85p.png

Paras ravintola

Tämän kohdalla ei ehkä voi puhua ravintolasta ihan siinä perinteisimmässä merkityksessä, mutta viime vuoden ehdottomasti paras ravintoloihin viittaava kokemus oli Berliinissä Markthalle 9 Street Food Thursday tapahtuma. Oikeastaan ihan kaikki ruoka Berliinissä oli taivaallista, mutta tämä jäi kuitenkin mieleen parhaana kokemuksena. Voisin viettää vaikka jokaisen torstai-iltani täällä!

 photo _MG_8604_zpscxp6j36z.png

Paras ruoka

Nizzan lomalla rakastuin palavasti viikunan ja fetan yhdistelmään. Tästä kombosta tulikin nautiskeltua koko viikunasesongin ajan useampaan otteeseen. Koitinpa lisäksi yhdistää viikunan muutaman muunkin juuston kanssa, mutta viikunan ja fetan yhdistelmä on näistä ehdottomasti se paras.

 photo sofiaf_fig1_zpsqruqeb5m.png

Paras sisustusinspiraatio

Sisustuspuolella on tänä vuonna ollut hiljaista ja Asuntomessutkin meinasivat jäädä kokonaan väliin. Onnistuttiin lopulta yhdistämään vierailu messuilla mökkiviikonloppuun, mikä toi kaivattua motivaatioita myös sisustuspuolelle. Messujen parasta antia olivat avarat ja minimalistiset kokonaisuudet, joista suosikikseni nousi kohde 34 Koskela.

 photo asuntomessut2016_1_zpsh82vppec.png

Paras ostos

Tämän lentolaukun hankkiminen oli ehdottomasti viime vuoden parhaita. Siitä lähtien kun tämän hankin on se ollut mukana jo useammalla viikonloppureissulla ja ulkomaanmatkoillekin se on päässyt ihan niin kuin kaavailinkin. Lyhyitä matkoja tulee tehtyä pelkän käsimatkatavaran kanssa, jolloin on ollut helppo napata tämä laukku mukaan. Laukku kulkee helposti kokonsa ja mallinsa puolesta matkassa, eikä sitä tarvitse jättää säilöön odottelemaan.

 photo tumi_weekender_4_zpsbhntmymo.png
Paras matka

Viime vuonna kaikki matkat olivat todella upeita ja onnistuneita. Näistä kuitenkin pisimmän korren vetää Nizza ja Ranskan Riviera. Mitään näin upeaa en osannut edes ajatella. Antibes, Villefranche-sur-Mer, Monaco, Menton.. Koko rannikko täynnä toinen toistaan sievempiä kohteita ja siihen bonuksena päälle vielä lyhyt vierailu Italian puolella Ventimigliassa. Koko matkan kohokohta oli kuitenkin vanhaan ystävään törmääminen, mikä lopulta teki tästä reissusta unohtumattoman. Matka ylitti  siis täysin kaikki mahdolliset odotukseni!

 photo villefranche1_zpsr2fgbaxr.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram