Seinäjoen Asuntomessujen suosikki kohteekseni nousi yllättäen kohde numero 34 Koskela. Kohteen sisustus on Ulla Koskisen kädenjälkeä, jota on saatu ihastella aiemminkin esimerkiksi viime vuoden Vivola kohteessa. Ei siis mikään ihme, että tälläkin kertaa tyyli miellytti omaa silmää! Tosin tällä kertaa jo pitkään pintansa pitänyt marokkolainen tyyli on saanut väistyä ja tilalla on hieman japanilaishenkinen minimalismi.

 photo asuntomessut2016_1_zpsh82vppec.png

Pehmeä moderni sisustus hyvin neutraaleine sävyineen yhdistettynä vaaleaan puuhun ei ole koskaan ollut se ihan oma juttu, mutta siitä huolimatta tämä kokonaisuus viehätti niin, että lopulta kohteesta tuli ihan ehdoton suosikkini! Avarassa ja seesteisessä tilassa mieli todella lepää. Todellisen vaikutuksen kohteessa teki sen suunnattoman kaunis keittiö. Onhan näitä vetimettiömiä yksinkertaisia keittiöitä nähty aiemminkin, mutta tässä kohtaa kyllä laadun erottaa, eikä kyseessä taidakaan olla ihan mikä tahansa keittiö. Valitettavasti objektiivin määrittelemät rajoitteet estivät kokonaisuudesta hyvän kuvan saamisen. Näin jälikäteen kohteesta lisää kuvia etsiessäni törmäsin myös täältä löytyvään kuvaan Talo Koskelan kauniista kylpyhuoneesta! Tämän olin jo ehtinyt unohtaa tai sitten en ole lopulta muistanut kylppärin puolelle kurkata ollenkaan.

Melko vannoutuneena kivitalojen ihastelijana pääsi tämän vuoden Asuntomessujen suosikkien listaus yllättämään itsenikin. Kivitalot kun oikein loistavat poissaolollaan suosikkilistauksessani vaikka vielä ei kyllä ole vuoden 2012 Tampereen Asuntomessujen Villa Hessen voittanutta. Muut kaksi suosikkiani tämän vuoden messuilta löydät täältä ja täältä, sekä kaikki aiemmat messupostaukset housing fair tunnisteen alta.

 photo asuntomessut2016_4_zps64vqxy2a.png

 photo asuntomessut2016_3_zpscam7y6a7.png

 photo asuntomessut2016_2_zpspzrpd1uj.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram