Melkoisena vastakohtana edellisessä postauksessa esittelemälleni sisustukseltaan runsaalle ja niin kovin kodikkaalle Talo Pohjanmaalle ihastuin myös suuresti tähän suloiseen pieneen kotiin konseptitalo Kotolaan. Talon 91 neliöön ja kahteen kerrokseen mahtuu neljä huonetta, minkä lisäksi pihassa on pieni sauna. Tällä kertaa en tosin ihastunut ihan yhtä palavasti kuin viime vuoden Sato Studiokodin nähtyäni, jolloin olin valmis pakkaamaan tavarani ja muuttamaan heti. Runsaan puun käytön vuoksi konseptitalo kuitenkin edustaa ainakin itselleni ennemminkin mökkiasumista, enkä ole vielä valmis luopumaan kaupungin keskustan sykkeestä – ehkä siis mökkihaaveissa potentiaalinen vaihtoehto? Kaikenlaiset uudet asumisratkaisut ovat kuitenkin kiehtovia ja inspiroivia, sekä varmasti monen muunkin mielestä varsin tervetulleita.

 photo asuntomessut2016_11_zpswjlbzabn.png

Ainakin messujen aikana omistajaansa vielä etsivä talo oli sisustettu boheemisti ja hyvin minimalistisesti, jolloin talon kauniit rakenteet pääsivät hyvin oikeuksiinsa. Rouheat ja boheemit huonekalu sekä tekstiili valinnat pehmentävät muutoin minimalistista tyyliä ja tuovat lämpöä tilaan kylmän betonilattion vastapainoksi. Myös viherkasveja löytyi tästä kohteesta varmaankin jokaisesta tilasta, mikä rikkoi kivasti muutoin melko monokromaattista värimaailmaa.

Suosikkini tässä kohteessa oli upea betonilaatoitus, jota pitkin kohteen etuovelle kavuttiin. Unohdin tietysti kaikessa hurmoksessa ihan tyystin ottaa juuri siitä kuvan, mutta ainakin täältä löysin muutaman hyvän kuvan kohdasta. Onneksi muistin kuitenkin napata kuvan siitä kohteen toiseksi parhaasta jutusta nimittäin kylpyhuoneesta, jossa viehätti sen kauniin rosoinen seinä- ja lattiamateriaali. Myös moderni pieni valkoinen amme viehätti simppelillä muotokielellään. Ainiin ja se pieni, mutta niin suloinen pihasauna.. taisinpa juuri alkaa haaveilemaan ensimmäistä kertaa elämässäni omasta mökistä.

 photo asuntomessut2016_12_zpszsdtofmf.png

 photo asuntomessut2016_9_zpsivvx0t7o.png

 photo asuntomessut2016_10_zpsbxc34pyj.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram