Talven juhlarupeama katkeaa hetkeksi huomisen jälkeen, kun on taas pienesti juhlistettu sitä, kuinka yksi vuosi lisää napsahtaa allekirjoittaneen ikään. Sitten olisikin edessä vielä loppiainen, jonka jälkeen olisikin mukava päästä taas rutiiniin kiinni. Kun vaan tämä juuri ennen joulua alkanut flunssakin lähtisi lopullisesti. Energiataso alkaa olla aika lähellä nollaa, kun puolikuntoisena käy töissä ja hoitaa alkuvuoden kiireellisiä juttuja.

 photo brie1_zpssbgpfhzw.png

Vuosi vaihtui täällä suhteellisen hiljaisissa merkeissä edellä mainitusta syystä. Flunssa, työt + päälle omat projektit vei viikonlopusta paljon aikaa ja olinkin koko uuden vuoden aaton sekä päivän ihan äärimmäisen väsynyt. Onneksi itse uuden vuoden päivän sain pyhitettyä suurimmaksi osaksi levolle, sillä lopulta kuumekin palasi.

Vähän helpottaakseni omaa tuskaista oloani tein uuden vuoden aattona pienen herkullisen briekakun. Koska väsymys ja kiire oli kova piti herkkujenkin valmistaminen olla helppoa ja nopeaa. Mikäs tämän helpompaa? Brie kiekko laitetaan uuniin 200 asteeseen vartiksi, millä välin on hyvin aikaa pilkkoa viikuna ja etsiä kaappien perukoilta pähkinäpussien pohjille jääneitä jämiä. Niillä koko komeus koristeellaan ja näin vaivattomasti näyttävä briekakku on valmis – bon appétit!

 photo brie2_zpsuegq5vl9.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram