Briekakku
tiistai 3. tammikuuta 2017Vuosi vaihtui täällä suhteellisen hiljaisissa merkeissä edellä mainitusta syystä. Flunssa, työt + päälle omat projektit vei viikonlopusta paljon aikaa ja olinkin koko uuden vuoden aaton sekä päivän ihan äärimmäisen väsynyt. Onneksi itse uuden vuoden päivän sain pyhitettyä suurimmaksi osaksi levolle, sillä lopulta kuumekin palasi.
Vähän helpottaakseni omaa tuskaista oloani tein uuden vuoden aattona pienen herkullisen briekakun. Koska väsymys ja kiire oli kova piti herkkujenkin valmistaminen olla helppoa ja nopeaa. Mikäs tämän helpompaa? Brie kiekko laitetaan uuniin 200 asteeseen vartiksi, millä välin on hyvin aikaa pilkkoa viikuna ja etsiä kaappien perukoilta pähkinäpussien pohjille jääneitä jämiä. Niillä koko komeus koristeellaan ja näin vaivattomasti näyttävä briekakku on valmis – bon appétit!
Lähetä kommentti