photo _MG_8604_zpscxp6j36z.png

Saavuttiin Berliinin lentokentälle hieman ennen ilta kahdeksaa ja napattiin sieltä suoraan taksi Kreuzbergin Markthalle 9 Street Food Thursday tapahtumaan.  Aluksi meinattiin lähteä seikkailemaan julkisilla kohti tapahtumaa, mutta todettiin lopulta, ettei eksymiselle nyt ole aikaa, sillä paikka sulkee ovensa ainakin torstaisin kello kymmenen. Kaikkien suurten odotustenkin jälkeen tapahtuma pääsi yllättämään todella positiivisesti. Rakennus on ihan mielettömän kaunis sisältä, ruoka herkullista ja ihmiset iloisia tungoksesta huolimatta. Vähän jännitti aluksi mennä sekaan poukkoilemaan kantamusten kanssa, mutta ihan hyvin lopulta pärjättiin. Harmi vaan, ettei kameralle meinannut riittää käsiä, kun piti raahata mukana lentolaukkua.

 photo _MG_8585_zpsglugk6pd.png

 photo _MG_8591_zps9gnlzx90.png

Koska aikaa meillä oli melko vähän ja paikka tupaten täynnä ihmisiä, sekä kojut toinen toistaan houkuttelevempia parkkeerattiin pisimmän jonon perälle. Pitkä jono ainakin tässä tapauksessa oli merkki hyvästä ruoasta! J.Kinskin herkullisilla leivillä mahat täytettyinä lähdettiin hakemaan juomia hallin toiselta puolelta ja tutkimaan muita paikkoja. Siinä vaiheessa monella myyjällä oli jo viimeiset murkinat myynnissä, mutta onnistuttiin saamaan yhden kojun viimeinen satsi ihan taivaallisen hyviä lihapullia.

 photo _MG_8597_zpsbcgdqd0o.png

Fiilis paikassa oli todella mahtava ja harmitti, kun kello löi kymmenen ja ihmisille ilmoitettiin kellojen soitolla, että on aika vaihtaa paikkaa ja sulkea halli siltä iltaa. Moni tuntui jatkavan täältä matkaansa pienempiin baareihin, sillä olihan useimmilla perjantain pääsiäispyhän takia vapaapäivä tiedossa. Tänne on kyllä pakko päästä uudelleen ja toivottavasti ensi kerralla paremman ajan kanssa. Ihan ehdottomasti yksi koko matkan kohokohdista vaikka aika tuolla jäikin vähän lyhyeksi!

 photo _MG_8589_zpsuxszvncd.png

Highly recommend: Markthalle 9 Street Food Thursday 17-22pm, Eisenbahnstraße 42/43

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram