photo _MG_8781_zpsy5umawix.png

Berliinin reissun kolmas päivä kului hieman kauppoja kierrellen. Se kun sattui tosiaan olemaan lomamme ainoa päivä, jolloin kaupat olivat normaalisti auki. Onni onnittemuudessa kenties, sillä Berliini on täynnä ihania persoonallisia paikkoja, joista olisi saattanut tarttua mukaan vaikka ja mitä. Vähänhän se silti harmittaa, kun joutui ihastelemaan kauppoja vain näyteikkunoiden kautta, mutta jäipähän jotain tekemistä myös seuraavaan kertaan!

En enää edes muista mistä Voo Storen alunperin löysin Berliinin to do -listalleni, mutta onneksi löysin. Vaikka paikka oli hieman sivussa muista kohteistamme oli se kuitenkin ihan mukavan kävelymatkan päässä ja nähtiin samalla vähän lisää Kreuzbergin kaupunginosaa, johon ihastuttiin jo ensimmäisen illan Markthalle 9 visiitillä.

 photo _MG_8793_zpsltk0jfpi.png

Voo Storen sisäänkäynti on rauhallisen sisäpihan puolella ja ainoa merkki kadulla sen olemassa olosta on kadulle kannettava kyltti, joka opastaa kaupalle. Kannattaa kurkkia Berliinissä muutenkin sisäpihoille ja porttikongeihin, sillä niistä löytyy lähes poikkeuksetta mielenkiintoisia kauppoja ja kahviloita tai vähintään hauskoja katutaideteoksia.

Täältä löytyy niin pienempää sisustustavaraa, vaatteita, asusteita kuin kirjojakin. Kirjojen kohdalla jouduin toteuttamaan pientä itsehillintää, sillä kirjat joista kiinnostuin olivat niin kookkaita, etteivät varmasti olisi menneet läpi käsimatkatavaroiden painorajoituksesta. Mitään en siis valitettavasti täältä päätynyt ostamaan vaikka ne pari kirjaa jäivätkin kovasti kuumottelemaan. Nyt olenkin etsiskellyt internetin syövereistä muutamaa tuolta löytämistäni kirjoista, mutta näyttäisi siltä, että toimituskulut näissä on aika karseat. Löytyypä paikan päältä myös todella viihtyisän näköinen kahvila, joka oli täynnä meidän tuolla käydessä, mistä syystä ei päästy maistelemaan paikan antimia. Vaikka täältä ei mitään konkreettista mukaan lähtenytkään on mielestäni silti aina kiva käydä inspiroitumassa tällaisissa vähän erikoisemmissa paikoissa, joissa on ihan oma fiiliksensä. Annetaan nyt kuvien puhua puolestaan!

 photo _MG_8783_zpskloa5lyo.png

 photo _MG_8782_zpssjo1mi9l.png

 photo _MG_8790_zpswcwhpvi7.png

 photo _MG_8789_zpshihktwzo.png

Voo Store Oranienstraße 24,10999 Berlin

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram