photo _MG_8644_zpsbmppzjce.png

Muutama ruokapaikka Berliinin matkalla nousi ylitse muiden, vaikkakin kaikki kokeilemamme paikat olivat kyllä ihan super hyviä. Matkan ylivoimaisesti paras aamupala, jonne kirjaimellisesti eksyimme oli Factory Girl nimisessä pienessä ja lämminhenkisessä kahvilassa. Olimme matkalla valmiiksi katsomaamme paikkaan, mutta ensimmäisen päivän aamuna kartanlukutaidot taisivat olla vielä hieman ruosteessa ja päädyimme kiertämään muutaman ylimääräisen korttelin. Onneksi niin sillä muuten olisi jäänyt tämä ihana paikka löytämättä. Uskaltauduttiin sisään aikamme ihailtuamme ikkunassa istuvien annoksia ja päädyttiin lopulta aamiaisen sijaan viettämään enemmänkin brunssia.

Parhaat paikat ikkunoiden vieressä oli viety, mutta muuten tultiin hyvään aikaan ja tilaa riitti meidän saapuessa vielä hyvin. Paikalliset heräilivät pääsiäispyhä brunsseilleen vasta huomattavasti myöhemmin, sillä paikka alkoi täyttyä vasta hieman ennen kun me jo starttasimme toisaalle. Kiva niin sillä sisustus oli meidän pöydän kohdalla hieman ahdas. Kokonaisuus oli kyllä muutoin varsin valloittava eripari tuoleineen ja pöytineen.

 photo _MG_8638_zpsnclwrbsr.png

 photo _MG_8641_zpsec9tzeqs.png

Jokainen suupala oli niin herkullinen ja taste platessa riitti juuri sopivasti syötävää kummallekin. En tykkää aamuisin syödä järin runsaasti, mutta tässä oli sopivassa suhteessa kaikkea. Uutena hauskana makuyhdistelmänä lautaselta löytyi briejuusto ja makea sinappi. Ihan täysi kymppi, niinkuin kaikki muukin tässä paikassa! Kylkeen vielä tuorepuristetut appelsiinimehut, jotka olivat parasta mitä ihminen voi aamuunsa toivoa ja kaiken kruunasi vielä tuo herttainen lasi ja koristelu. Näissä kyllä santsattiin ja täytyy sanoa, että vesi herahti kielelle sen raikasta makua nyt muistellessa. Tällaisen brunssin itseloihtiminenkaan ei vaatisi ihan hirveästi, mutta toisinaan on ihana istahtaa alas ja nauttia pelkästään seurasta ja syömisestä. Ainakin lomalla se on ihan sallittua ja tämä oli ihan täydellinen aloitus meidän ensimmäiselle kokonaiselle lomapäivälle!

 photo _MG_8646_zpshlcbfdit.png

 photo _MG_8645_zpsybpsvnby.png

Factory Girl Auguststraße 29C, 10119 Berlin

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram