photo superfoodsandorganicliquids_zpskxnknzbu.png

Superfoods & Organic Liquids
Muutaman todella täyttävän aamupalan jälkeen päätettiin poiketa tässä ihanassa superfoodeja pursuavassa kahvilassa aamupalalla. Oltiin paikalla sen aukeamisen aikoihin ja paikka oli siinä vaiheessa vielä tyhjä muista asiakkaista, joten onnistuin nappaamaan muutaman kivan kuvan kahvilan sisustuksesta, joka lumosi kaikessa minimalistisuudessaan. Ihana yksityiskohta oli erisävyiset harmaat tyynyt, joilla ikkunalauta oli vuorattu pehmeäksi ja kutsuvaksi istumapaikaksi. Oli ihanaa palata hieman kevyempään ja rutiininomaisempaan aamupalaan kaikkien niiden jätti aamupalojen jälkeen. Oma smoothieni sisälsi marjojen lisäksi kaurapuuroa ja oli kyllä todella hyvänmakuinen!

Weinbergsweg 23, 10119 Berlin

Factory Girl
Tämän parepaa aamupala paikkaa saa varmasti hakea! Factory Girl oli ihana tuulahdus pientä luksusta arkeen. Täältä lähtee varmasti vatsa täynnä ja mieli iloisena. Paikasta kirjoitin aiemmin viime viikolla oman postauksensa ja koko jutun voit käydä lukemassa täällä.

Auguststraße 29C, 10119 Berlin

Barcomi's Deli
Jos kaipaa oikein runsasta aamupalaa tai brunssia on Barcomi's Deli oikea paikka. Päädyttiin täällä jakamaan Italian & vege plate, joista kumpikin, mutta etenkin vege versio oli ihan valtavan kokoisia annoksia. Paljon jäi siis syömättä ja meni valitettavasti siten hukkaan. Barcomi's Deli sijaitsee kauniin sisäpihan puolella ja pöytiä on myös ulkona. Vähän lämpimämmällä säällä olisikin ollut ihana istua ulkosalla, mutta tällä kertaa päädyttiin kuitenkin nauttimaan sisätilojen lämmöstä. Paikka vaikutti todella suositulta sillä tänne oli tehty jonkun verran pöytävarauksia ja se oli lähes täynnä.

Sophienstraße 21, 10178 Berlin

 photo factorygirlberlin_zpsilqngkbz.png

Mädchen Ohne Abitur
Tämän paikan löysin Momondon puhelimeen ladattavan Berliini opas applikaation kautta. Hyvät arvostelut saanut ja paikallisista täyttyvä ravintola täytti vatsamme suuren lautasen kokoisilla schnitzeleillä. Valtava annoskoko oli huvittava näky, mutta taistellen suoritettiin tämä haaste! Paikassa oli ihana autenttisempi tunnelma paikallisten asiakkaiden ja jo pelkän saksankielisen nimenkin takia. Myös tummanpuhuva sisustus punaisine tapetteineen myötäilee 50-luvun tunnelmaa. Upea melodramaattinen tunnelma ulottuu sisustuksen ja musiikin lisäksi annosten nimiin ja jo pelkästään niiden lukeminen oli hauskaa. Vai miltä kuulostaisi tilata ...and so to bed tai tall & handsome stranger annos?

Körtestraße 5, 10967 Berlin

Neni Berlin
Heti Berliinin televisiotornin jälkeen parhaat näkymät kaupungin ylle on ehdottomasti Bikini Berlin konseptimyymälän yläkerroksessa sijaitsevassa Neni Berlin ravintolassa tai sen toisessa päässä olevassa Monkey Barissa. Näkymät meidän täällä käydessä oli hieman sateiset, mutta siitä huolimatta upeat. Sisustus paikassa oli ihanan leikkisä ja nuorekas. Ravintolassa voi valita monista pienistä ja herkullisista annoksista ja jakaa ne seurueen kesken, mutta tällä kertaa iskin silmäni naapuripöydän Caesarsalaattiin, joka oli muuten lajissaan paras tähän asti! Upeiden näköalojen lisäksi ruoka oli siis erityisen hyvää, mutta kannattaa pistäytyä paikalla vähintään baarin puolella drinkeille mikäli ruokailulle ei ole aikaa.

Budapester Str. 40, 10787 Berlin

Dudu
Matkamme kulinaristinen huipentuma oli ehdottomasti Dudun sushi-illallinen. Olimme tehneet tänne valmiiksi pöytävarauksen lauantai-illaksi ja onneksi niin sillä paikka oli ihan täpötäynnä ja meidän lähtiessä pöytää odottivat jo seuraavan varauksen tehneet asiakkaat. Valittiin jälleen kahdelle jaettava lautasellinen kokeiltavaksi erilaisia annoksia, joista Crunchy Dudu oli ehdottomasti paras ja josta pelkkä ajatuskin saa nälän kasvamaan. Duduun kannattaa siis tehdä pöytävaraus etukäteen ja kokeilla ainakin tuo Crunchy Dudu annos, mutta valitettavasti hyvää palvelua tässä paikassa ei kannata odottaa. Suosituksen tähän paikkaan sain ystävältä, joten en sen kummemin ollut lukenut arvosteluja paikasta, mutta myöhemmin niitä läpikäydessäni totesin huonon palvelun olevan valitettavan yleistä paikalle. Maybe take away?

Torstraße 134, 10119 Berlin

 photo neni_berlin_zpshwqlgpz3.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram