photo tumi_weekender_1_zpsepcnc87b.png

Siinä se nyt komeilee! Päätös lentolaukun valinnan suhteen ei lopulta ollut vaikea. Olin jo aikaa sitten iskenyt silmäni tähän Tumin Ashbury Duffel weekenderiin ja oikeastaan ainoa jarruttava tekijä ostopäätöksen suhteen oli sen suhteellisen korkea hinta. En yleensä jaksa kovinkaan paljoa kierrellä alennusmyyntejä, mutta olin juuri käynyt Esplanadilla asioimassa toisessa liikkeessä ja päätin piipahtaa myös Tumin liikkeen puolella ihan vaan ihastelemessa tätä laukkua. Kuten tässä vaiheessa jo arvata saatta ei se pelkäksi ihasteluksi jäänyt kerta laukku nyt on kotiutettu. Laukku sattui nimittäin olemaan heillä alennuksessa puoleen hintaan! Eipä tarvinnut kauaa miettiä ostopäätöstä, kun aiemmin olin jo päättänyt tähän alkaa säästämään.

 photo tumi_weekender_2_zpslfcstydc.png

Laukku on ollut matkassa jo muutamat viikonloppureissut ja täytyy sanoa etten voisi paljoa tyytyväisempi olla! Tämä vetää sisäänsä ihan käsittämättömän määrän tavaraa niin, että mukaan tulee välillä pakattua vähän ylimääräistäkin ja siitä huolimatta kantamukset pysyvät kevyinä, sillä itse laukulla on painoa vaivaiset 1,27kg. Laukussa on myös sopivasti pienempiä vetoketjullisia taskuja ja lisäksi tuo vetoketju joka ulottuu vielä pitkälle alas laukun sivua pitkin on ihan super kätevä. Näin ei tarvitse myllätä läpi kaikkien päällimäisten tavaroiden vaan pääsee näppärästi käsiksi myös niihin laukun pohjalla oleviin tavaroihin.

Nyt lauantaina Hampurin reissulla pääsen testaamaan ensimmäistä kertaa laukun kätevyyden lentomatkalla. Tämän tosiaan pitäisi mitoiltaan mennä läpi lentolaukusta ainakin useimmille lentoyhtiöille. Syvyydeltään se taisi olla puoli milliä liikaa, mutta tällainen pehmeä duffelihan muokkautuu nopeasti siltä vaadittuihin mittoihin. Jonkin aikaa myös perinteistä lentolaukkua mietittyäni olen iloinen, että päädyin ennemmin tähän weekenderiin. Tuo huomattavasti vapautta liikkumiseen, kun laukun voi heittää rennosti olalle ja onhan tämä ainakin omaan silmään huomattavasti tyylikkäämpi!

Yay – it's mine!

 photo tumi_weekender_3_zps8m0uked3.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram