Speicherstadt Hamburg

Hetki sitten kesäloma suunnitelmat tuntuivat olevan vielä täysin kesken, mutta niin vaan saatiin niihinkin selkeyttä viikonlopun aikana. Hetken jo ehdin pelätä, että kesäloma menee peukaloita pyöritellen, mutta nyt olisi suunnitelmissa parikin reissua. Ensimmäinen niistä alkaakin jo ensi lauantaina ja suuntana on Hampuri - portti maailmalle!

Ei mikään perinteinen kesälomakohde, mutta eipä ole oikein loman ajankohtakaan. Kohteen valintaan on kuitenkin hyvä syy, sillä menen käymään Hampurissa asuvan ystäväni luona. Paikallinen turistiopas on siis valmiina odottamassa! Hyvä niin, sillä en entuudestaan tiedä Hampurista paljoakaan, enkä tästä syystä oikein selkeästi tiedä mitä kohteelta odottaa. Aiemmat visiittini Saksaan Müncheniin, Konstanziin ja etenkin Berliiniin olivat kuitenkin menestyksiä, joten odotukset tällekin reissulle ovat melko korkealla. Hyvän matkaopuksen löytäminen osottautui kuitenkin haasteeksi, mutta tutustuminen on tietenkin aloitettu tuttuun tapaan Pinterestin kautta.

Hampurissa vietän viisi kokonaista päivää ja kuudennen päivän aamuna matkustan takaisin jo aikaisin aamulla - oh the ungodly hours I see to travel. Matkaan lähden jälleen mahdollisimman kevyin kantamuksin pelkillä käsimatkatavaroilla, joten uudelleen täytettävät matkapakkaukset ja 10 Beauty Essentials For Travel - listaus tulevat jälleen käyttöön. Jotain uuttakin matkustamiseen liittyen, josta täällä haaveilin olen ehtinyt hankkia kesän aikana! Arvaatteko mihin lopulta päädyin?

My next travel destination is Hamburg!

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram