photo summervibes1_zpsziqyatlg.png

Kesä – ehtikö se koskaan oikein kunnolla tullakaan? Toukokuu oli kaunis, mutta vielä kovin kylmä ja loppu kesä tuntuukin olleen melko vaihtelevaa. Ympärillä puhutaan jo syksyn merkeistä ja suurin osa palaa kesäloman jälkeen rauhalliseen syysrutiiniin. Myönnettäköön, syksyn ensimmäiset merkit kolahtivat omallakin kohdalla muutama viikko takaperin iltalenkiltä palatessani, kun ilta ehti hämärtyä nopean kaupassa piipahtamisen aikana niin, että aloin siitä päivästä lähtien puhumaan syksystä.

Tuntuukin siis todella hassulta, mutta itselläni olisi vielä kolme viikkoa kesälomaa edessäpäin. Suunnitelmia ja haaveita toki löytyy, mutta loman ajankohdan yllättävä muutos laittoi vähän uutta haastetta peliin. Toivottavasti palaset pian loksahtelevat paikoilleen sillo ensi viikon jälkeen se kesäloma olisi tarkoitus aloittaa vihdoin.

Vaikka kunnon intiaanikesää ei koskaan tullutkaan olen silti päässyt nauttimaan kesäpuuhista ja toteuttamaan yllättävän paljon. Tuntuukin, että koko kesän ajan on viikonloppukassi ollut pakattuna, toinen jalka ovesta ulkona ja kotona odottamassa vahva pölykerros, lievä kaaos ja jääkaappi tyhjillään. Uupumus töiden ja kaiken menon jälkeen on suuri, joten lomaa odottelen jo päiviä laskien. No mutta mitä sitä sitten kesällä tulikaan lopulta tehtyä?

 photo summervibes2_zpsgfc9k9us.png

Kesällä olen..

.. käynyt terasseilla nauttimassa ystävien seurasta ja tietty niistä muutamista aurinkoisista päivistä, joita kesällä on ollut. Myös muutamat ravintola avajaiset tuli käytyä läpi, mikä yhdessä terassilla istuskelun kanssa selittänee sen, miksi jääkaapissa on kesän aikana ollut pelkkä valo. Kesän ykkös terassi on tietysti ollut Löyly.

.. nautiskellut hyvistä eväistä puistopicnicillä. Always keep champagne in the fridge for special occasions, sometimes the special occasion is that you have champagne in the fridge on yksi parhaista kuulemistani neuvoista vaikka totuuden nimissä harvoin omalla kohdalla pitää paikkaansa. Tänä kesänä kuitenkin kerran päätin tämän toteuttaa ja siitä tulikin sitten erään picnic päivän kohokohta kun nautittiin raikkaat mimosat puistossa.

.. käynyt festareilla pitkästä aikaa! Kyllä vaan osui kaikki kohdalleen ainakin Ruisrockissa - aurinkoinen viikonloppu, ystävät ja hyvä musiikki sekä tietysti yleisesti ihan loistava fiilis. Tammerfesteilläkin käytiin kuuntelemassa lempparibändi The Soundsia - alueen ulkopuolella tosin, kun liput oli ehditty myydä loppuun. Toukokuinen Mumford & Sonsin keikka Hartwall areenalla saattoi kuitenkin kaikesta huolimatta olla näistä se upein kokemus. Vähän vielä kutkuttelisi tuo tämän viikonlopun Flow, mutta saa nähdä kuinka lippujen metsästyksessä käy, kun jäi näin viimetippaan.

 photo summervibes3_zpsmsxedphd.png

.. ollut mökki vieraana. Omaa mökkiä kun ei ole niin on kiva, kun pääsee toisten mökeille vierailemaan. Se kiireettömyyden tunne mökillä keskellä luontoa on vaan yksinkertaisesti parasta ja ilman näitä paria mökkireissua olisin tämän kesän jäljiltä varmasti jo jonkin asteisessa burnoutissa. Mökkeilyyn on tietysti kuulunut grillausta ja pihapelejä – kuinkas muutenkaan.

.. aloittanut säännöllisen lenkkeilyn. Enpä olisi sitä itsekään uskonut, mutta kesä toi aivan käsittämätöntä puhtia ja motivaatiota oman lenkkipolun varrelle. Ihan parasta on se, että lenkille on tullut lähdettyä vaan siksi, että tekee mieli eikä mitkään tavoitteet mielessä. Vaikka tahti on niistä parhaista viikoista hieman hidastunut on mukava huomata, että kaipuu lenkkipolulle on nyt syttynyt. Toivottavasti sama jatkuu vielä ainakin syksyn läpi. Miinuspuolena mainittakoon jumissa olevat jalkalihakset, koska se venyttelyhän aina tietysti unohtuu..

.. pyrkinyt muuten vain olemaan spontaanimpi sekä avoimempi erilaisia uusia juttuja kohtaan. Aika moni upea kokemus olisi jäänyt tänäkin kesänä väliin jos olisi antanut myöden mukavuudenhalulle tai ei olisi lähtenyt sen vähän vieraamman kaveriporukan matkaan. Pitää siis muistaa tämä syysmasennuksen hiipiessä kuviohin!

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram