Vuosi 2017 on alkanut sellaisella vauhdilla, että oksat pois ja tuntuukin, että tätä vuotta olisi ehtinyt vierähtää jo pidemmänkin aikaa vaikkei vielä olla virallisesti tammikuun puolessa välissäkään. Kiirettä ja stressiä ei helpota yhtään päänsisäinen jatkuva "kaikki mulle heti nyt" fiilis. Eilen halusin vielä Lux Helsinki tapahtuman viimeisen päivän kunniaksi piipahtaa kaiken muun välissä nopeasti katsomassa muutaman valoteoksen. Seisoin lopulta kuvassa näkyvän teoksen edessä lähes koko kierrokseen varaamani ajan. Aivan kuin tuossa ankeassa säässä tuo melankolinen neonkyltti olisi tiennyt.

 photo sofiaf_lux_zps3pyzsbfj.png

Tänäkin vuonna jätin uuden vuoden vaihteen suuret lupaukset tekemättä, mutta muutamia tavoitteita on tullut itselle asetettua siitä huolimatta. Ihan ensimmäisenä ja tärkeimpänä pyrin irti tästä jatkuvasta stressin tunteesta – siitä kuinka aika ei riitä niihin oikeasti tärkeisiin ja mielenkiintoisiin juttuihin, joita tahtoisin tehdä. Ensimmäinen askel kohti stressitömämpää elämää oli kliseisesti kuntosalijäsenyys. Liikunta ja kuntosalilla erityisesti kehonhuoltoon keskittyvät harjoitukset ovat juuri se millä olen saanut stressin aiemminkin pysymään kurissa. On hieman nurinkurista, että liikunta joka lopulta vie viikosta useita tunteja tuo siihen niitä myös lisää, sillä olen huomattavasti tehokkaampi, kun muistan urheilla.

Toinen vuodesta ja vuodenajasta riippumaton tavoite on jo pidemmän aikaa ollut päästä matkustamaan enemmän. Vuoden ensimmäinen ulkomaanmatka tulikin varattua viikonloppuna helmikuun lopulle. Luvassa on pidennetty viikonloppu rentoutumisen ja kotoilun mestareiden maassa – arvaako joku missä? Tämä tulee siis todella tarpeeseen vauhdikkaan vuoden aloituksen jälkeen!

Tämä lause pelasti tänään päiväni eli muistakaa tekin: "You can do anything but not everything".

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram