Lambraten kaupunginosassa pidetyn Ikea Festivalissa antoisaa ei ollut pelkästään sen tekemä täydennys festivaalitunnelmaan Ventura Lambraten alueella. Suuren hallin sisältä löytyi useampi mielenkiintoinen Ikean huonekaluilla toteutettu sisustus ja paljon muutakin, mutta aivan erityisesti ihastuin tähän pienen yksiön kokoisen tilan sisustukseen.

 photo milan_ikeafestival7_zpsuos1xmcu.png

Tämä persoonallinen ja tyylikäs pikkukoti todisti jälleen kuinka pienestäkin tilasta saa helposti toimivan. Yhtenäinen tyyli pienen tilan sisustuksessa luo kodikkuutta ja vaikka tavaraa tässäkin kohteessa oli paljon ei huone vaikuttanut ollenkaan levottomalta, koska sisustus on linjassa läpi asunnon.

Pienen tilan suurin kompastuskivi on usein huonot tai lähes olemattomat säilytystilat. Tässä tilassa oli monta hauskaa ja innovatiivista tapaa ratkaista säilytystilojen puutteellisuus. Sängylle rakennettu koroke toimii hyvin säilytystilana suuremmille tavaroille ja mikseipä sinne voisi rakentaa myös toimivaa vaatesäilytystä. Lisiksi tällainen ratkaisu kunnon portailla on huomattavasti käytännöllisempi ja ainakin omaa silmää miellyttävämpi kuin perinteinen parvi.

Pienen tilan keittiön puolella yläkaapit oli jätetty kokonaan pois, mutta astioille oli kuitenkin kapea hylly tason yläpuolelle ja vierellä olevassa metallihyllyssä oli lisää tilaa astioille. Lisää säilytystilaa löytyi vielä huoneen toiselta puolelta penkin alla olevista laatikoista ja muistitauluilta.

Ainakin itsestä tuntuu, että omat tavarat saisi näppärästi järjestettyä tällaiseen kompaktiin pikkukotiinkin. Mitä mieltä siellä ollaan tämän tilan säilytysratkaisuista?

 photo milan_ikeafestival6_zpsqdc6fagf.png

 photo milan_ikeafestival8_zpsdifqkiqf.png

 photo milan_ikeafestival5_zpskjsm5wcd.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram