Tänä vuonna Ventura Lambratesta löytyi myös ihan ihka oikeat festarit! Tämäkös jos joku nostatti entisestään paikan hyvää fiilistä ja meininkiä. Ikea festival todella oli kuin pienoiskoossa järjestetty urbaani kaupunkifestivaali. Sillä erotuksella tietysti, että musiikin sijasta keskityttiin Ikean kalusteisiin.
   photo milan_ikeafestival1_zpsypqhqcjj.png

Suuren hallin ulkopuolella oleva alue toimi Ikea Festivalin anniskelu- ja ruokailualueena. Auringon porottaessa taivaalta ja ihmisten nautiskellessa kojuista myytäviä herkkuja musiikin pauhatessa ei voinut olla vertaamatta tunnelmaa kesän parhaisiin festareihin. Suuri halli oli kalustettu tietysti täysin Ikean kalusteilla ja ilmeisesti hallissa järjestettiin päivittäin myös design aiheisia luentoja.

Ikea Festival vaikutti nopealla katsauksella todella onnistuneelta tapahtumalta, vaikkakin suuren huonekalujätin näyttäytyminen nuorten suunnittelijoiden ja käsityöläisten rinnalla aiheutti hieman ristiriitaisia tunteita. Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli kuitenkin mielenkiintoinen ja oli jännä nähdä miten erilaisiin tyyleihin Ikean huonekalut taipuivat. Voisinkin seuraavaksi esitellä vähän miltä yksi suosikkitiloistani hallin sisällä näyttikään!

 photo milan_ikeafestival2_zpsj54o5gfe.png

 photo milan_ikeafestival3_zpsbkekevyf.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram