Kävipä melkoinen tuuri Kööpenhaminan matkalla, kun ensin löydettyäni uuden mielenkiintoisen merkin löysin sitten lopulta myös kyseisen merkin pop up outletin ihan keskustan tuntumasta. Ihan tällaista outletia en ollutkaan ennen nähnyt, missä rekit on täynnä vaatteita ja kymmenissä suurissa pahvilaatikoissa tavara odottaa rekkitilan vapautumista. Edes väliaikaista sovituskoppia ei outletista löytynyt vaan päätös vaatteiden sopivuudesta piti tehdä vähän arvaillen tai arkailematta vaihtamalla vaatetta puljun keskellä, missä oli koko paikan ainoa peili.

 photo mosscopenhagen1_zpslevtp1hw.png

Koska vaatteiden vaihto myymälän keskellä ei huvittanut ja kokojen arvailukin tuntui vähän tylsältä jäi tällä kertaa vaateostokset tekemättä. Hinnoista pop up outletissa tuskin olisi jäänyt kiinni, sillä sen verran huokein hinnoin tavara siirtyi eteenpäin. Ihan kivan ostaminen pelkän halvan hinnan takia ei kuitenkaan houkuttele. Tämän näyn jälkeen sitä osasi taas katsoa myymälöiden stailauksia vielä hitusen arvostavammin.

Ihan tyhjin käsin en kuitenkaan onnistunut poistumaan paikalta. Outletin kassan vieressä olleet kolme valtavaa koria täynnä koruja koituivat lopulta kohtalokseni ja siinä uhrautuikin useampi minuutti oikeita kokoja ja malleja etsiessä. Löysin nimittiäin hieman täydennystä ruusukullan väriseen korukokoelmaani. 50 kruunua köyhempänä ja kaksi sormusta rikkaampana poistuin lopulta tyytyväisenä paikalta. Vaikka vähän kyllä jäi kaihertamaan, kun ei korien pohjilta löytynytkään sitä täydellistä hentoa ruusukullan väristä rannekorua. Ehkä seuraavalta reissulta?

 photo mosscopenhagen2_zpsawapun0q.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram