Kööpenhamina on todellinen shoppailijan paratiisi! Valikoimaa on runsaasti ja toinen toistaan tyylikkäämmin stailatut pikku putiikit houkuttelevat kaupoille vaikkei olisikaan ostoaikeissa. Hintatasoltaan Kööpenhamina ei kuitenkaan ole se edullisin kohde, mutta laadukkaita löytöjä tekee varmasti! Alla muutamia omia suosikkejani tanskalaisista vaatemerkeistä.

 photo copenhagen_mosscopenhagen_zpsw8ihxerf.png

Rabens Saloner

Rabens Salonerin liiketila sijaitsee hieman syrjässä pääostoskaduilta, mutta on ehdottomasti vierailun arvoinen. Upean kolmikerroksisen liiketilan katutasossa on nähtävillä merkin vaatteet, kun taas yläkerrasta voi tehdä löytöjä kauneudenhoidon puolelta ja alakerrassa on tarjolla sisustustuotteita.

Aasialaishenkinen Rabens Saloner poikkeaa skandityylistä värikkäillä ja kuviollisilla tuotteillaan. Vaikka oma tyylini on enemmän sieltä monokromaattisesta päästä innostuin täällä aivan valtavasti kaikista herkullisista väreistä ja kauniista kuvioista. Omaan silmään pisti ainakin muutama silkkinen vaate ja muutenkin merkin vaatteet vaikuttivat olevan laadukkaista materiaaleista.

Møntergade 19, 1116 Kööpenhamina


Samsoe & Samsoe

Samsoe & Samsoe on monelle tuttu suosituista neuleistaan, joita nyt pääsin itsekin ensimmäistä kertaa hypistelemään. Enpä enää ihmettele yhtään miksi merkin neuleet ovat niin suosittuja, sillä ne ovat mitä pehmoisimpia. Merkin tyyli on skandinaavisen minimalistinen ja väripaletti myös sen mukainen. Samsoe & Samsoe liikkeitä löytyy useita pitkin Kööpenhaminaa.

Købmagergade 44, 1150 Kööpenhamina


Moss Copenhagen

Moss Copenhagen jatkaa tuttua skandilinjaa. Merkin vaatteet ovat nuorekkaampia ja trendikkäämpiä, kuin esimerkiksi Samsoe & Samsoe. Hintatasoltaan merkki on hieman edullisempi, mikä näkyy myös materiaalivalinnoissa. Moss Copenhagenista nousi kuitenkin yksi suosikeistani ja löysinkin merkiltä hieman ostettavaakin.

Moss Copenhagen eli lyhyemmin MSCH oli itselleni tuore tuttavuus. Vain hetkeä ennen Kööpenhaminan lomaa olin kuitenkin törmännyt merkin tuotteisiin Kampin By the Way -liikkeessä eli kannattaa suunnata sinne jos tanskalainen muoti kiinnostaa!

Amagertorv 16, 1160 Kööpenhamina


Noa Noa

Noa Noa oli entuudestaan itselleni tuttu merkki, mutten aiemmin tiennyt sen kuitenkaan olevan tanskalainen. Merkin romanttinen ja pehmeämpi linja poikkeaa runsaudellaan ja hempeydellään muista merkeistä. Olen aiemmin tehnyt merkiltä muutamia laadukkaita löytöjä, mutta tällä kertaa matkaan ei tarttunut kuin kasa inspiraatiota.

Købmagergade 5, 1150 Kööpenhamina


Näiden lisäksi kannattaa tutustua myös näihin tanskalaisiin merkkeihin: Ganni, Wood Wood, a Pair & Billi Bi.

 photo copenhagen_samsoesamsoe_zps88xargmm.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram