Tanska ja sieltä tulevat huonekalumerkit ovat olleet jo jonkin aikaa sisustusrintamalla kuumaa tavaraa. Loppua tanskalaismerkkien suosiolle ei tunnu näkyvän eikä ihmekään, sillä minimalistiset tuotteet yhdistyvät helposti monenlaiseen sisustukseen. Tanskalaisten omien merkkien lisäksi myös muiden maiden trendikkäimmät merkit ovat hyvin edustettuna Kööpenhaminassa.

Upeasti stailattujen muotiliikkeiden putiikkien lisäksi Kööpenhaminasta löytyy siis paljon ihasteltavaa sisustuksesta kiinnostuneille. Kööpenhaminassa jos jossain ollaan juuri nyt aallon harjalla muotoilun suhteen! Alla vinkkinä muutamia mielenkiintoisia huonekaluliikkeitä sisustuksesta kiinnostuneille.

 photo copenhagen_casashopping_zpsspokkz5t.png

Casa Shop / Casa Shopping

Casa Shopin valikoimasta löytyy muun muassa upeimmat ja ylellisimmät italialais huonekalumerkit, joiden ihailuun voisi käyttää kokonaisen päivän. Kaksikerroksesta liiketilasta löytyy kaikki kotiin tarvittava kylpyhuonekalusteista keittiöön. Myymälän pienempi liike Casa Shopping, jossa esillä on enemmän myös pientavaroita löytyy vain muutaman korttelin päässä Casa Shopista.

Store Regnegade 2, 1110 Kööpenhamina / Gammel Mønt 14, 1117 Kööpenhamina



Hay House

Hay on yksi suosituimmista tanskalaisista piensisustustavaroita ja huonekaluja myyvistä merkeistä. Merkin valtavan kokoinen liiketila ja sieltä avautuva näkymä Amagertorville ovat jo itsessään näkemisen arvoisia. Täältä löytyy takuuvarmasti hyviä tuliaisia kotiin viemisiksi mikäli mielii viedä kotiin palan tanskalaista designia.

Østergade 61, 1100 Kööpenhamina


Normann Copenhagen

Normann Copenhagen on toinen tanskan nuoremmista tunnetuista sisustusbrändeistä, jonka tuotteet ovat nousseet suureen suosioon. Moderni ja paikoin leikkisä muotoilu ovat merkille tunnusomaisia. Myös täältä löytyy varmasti kivoja tuliaisia kotiin viemisiksi.

Østerbrogade 70, 2100 Kööpenhamina


Gubi

Oma suosikkini tanskalaisista merkeistä on Gubi, jonka upea kaksikerroksinen myymälä tekee takuulla vaikutuksen (Rabens Salonerin liike aivan Gubin naapurissa). Merkin valikoima on kattavasti esillä ja tulee todella edukseen upeassa korkeassa liiketilassa. Pääsinpä myös todistamaan paikan päällä, kuinka liikkeeseen ajettiin sisälle uuteen somistukseen kuuluvaa museoautoa.

Møntergade 19, 1140 Kööpenhamina


Plint

Hauska pieni sisustustavarakauppa, joka sijaitsee yhdellä pääostoskaduista. Plint tarjoaa pitkäksi aikaa ihasteltavaa ja hypisteltävää vaikka liike onkin melko pieni. Täältä olisi varmasti tullut tehtyä paljonkin ostoksia jos ei käsimatkatavara olisi ollut rajoittavana tekijänä päätöksiä tehdessä.

Købmagergade 50, 1150 Kööpenhamina


Illums Bolighus

Varmasti jokaisen sisustusintoilijan listalla oleva Illums Bolighus on kuin tavarataivas. Illum tavaratalon hulppea sisustuspuoli tarjoaa kattavan valikoiman hetken trendikkäimmistä tanskalaisista ja skandinaavisista merkeistä. Koska valikoima todellakin on laaja saattaa täällä iskeä pieni ostomania, mutta toisaalta ostosten tekoa voi häiritä melkoinen valinnan vaikeus.

Amagertorv 10, 1160 Kööpenhamina


 photo copenhagen_interiordesign_zpsdgevzqwi.png

 photo copenhagen_plint_zpsod92zyl5.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram