Tanskassa ja ainakin Kööpenhaminassa todella osataan tyylikkyyden taito! Effortless chic kuvastaa täydellisesti vastaan kulkevia tyylitaitureita – niin miehiä kuin naisia. Jokainen vastaantulija on tyylikkäästi pukeutunut. Vaikuttaisi siltä, että tanskalaisilla tyylikkyys on verissä ja kaikesta päätellen designia arvostetaan ihan eri tasolla.

Kööpenhaminassa tyylikkäiden tanskalaisten lisäksi kiinnitin erityisesti huomiota tanskalaismerkkien upeisiin brändäyksiin. Jokainen pienikin yksityiskohta on loppuun viety, mikä tekee brändeistä vahvoja ja mielenkiintoisia. Trendikkäät logot, tyylikäs sisustus, hurmaavat tuoksut, myyjien konseptiin sopiva vaatetus ja fiilistä korostava musiikki. Kaikki, aivan kaikki, oli viimeisteltyä ja kaunista.

 photo copenhagen_homemade_zpsdqgs8a7t.png

Kivijalkaliike ja ravintola toisensa jälkeen sai allekirjoittaneen huokailemaan upeilla sisustuksillaan. Matkaseuralaiseni saivat varmasti kuulla kyllästymiseen asti siitä, kuinka upeasti eri paikkojen sisustus ja somistus oli toteutettu. Yksinkertaisen skandinaavista linjaa noudattavien merkkien sisustuksessa käytettiin onnistuneesti kontrastina industrialhenkistä sisustusta. Sopivassa suhteessa keskenään nämä kaksi korostivat toisiaan täydellisesti ja vaikka pääperiaate useammankin merkin kohdalla oli sama poikkesivat ne silti tarpeeksi toisistaan.

Täydet pisteet kööpenhaminalaisten kivijalkaputiikkien sisustajille ja visualisteille! Tällaista kivijalkaliikkeissä vierailun kuuluukin olla - kokonaisvaltainen elämys, joka saa palaamaan uudelleen. Seuraavaksi ajattelinkin vinkata muutamasta tanskalaisesta suosikistani!

 photo copenhagen_joeandthejuice_zpsnbay0b6k.png

 photo copenhagen3_zpsxv1m8fa7.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram