Erilainen smørrebrød
perjantai 31. maaliskuuta 2017Heti alkuun täytyy mainita, että näiden omien versioideni kanssa ei noudatettu minkäänlaisia sääntöjä, kun taas tanskalaisten voileipien kanssa monien matkaoppaiden mukaan on tarkkojakin oppeja makuyhdistelmistä. Omat smørrebrødini rakentuivat ennemminkin jääkaapin jämien hyödyntämis ideologiaan ja näin saatiin evääksi muutamaakin erilaista herkullista yhdistelmää. Ihan hauska vaihtoehto leffaevääksi ainaisten dippivihannesten sijaan.
Tällaisia smørrebrød yhdistelmiä saaristolaisleivän päälle syntyi tällä kertaa:
- sienisalaatti
- vuohenjuustolevite & prosciutto
- buffalo mozzarella & tomaatti
- brie & granaattiomena
- hummus & avokado
- tuorejuusto & lohi
Lähetä kommentti