Kuinka mahtavaa onkaan, kun pääsee yhdistämään kaksi suurinta intohimoaan sisustushommat ja matkustamisen. Milanon huonekalumessuilla, Salone del Mobilessa, on tullut käytyä vain kerran aiemmin. Joka kevät ensimmäisen kerran jälkeen olen haaveillut uusintareissusta messuille ja nyt se vihdoin toteutui! Mikä mieletön kokemus jälleen ja millainen energia Milanossa vallitsikaan koko tuon ajan.

 photo isaloni_moroso_zpsrg4su87h.png

Vierailu Salone del Mobile huonekalumessuilla on ollut molemmilla kerroilla todella inspiroiva. Viimeksi messuilla käydessäni olin vielä opiskelija ja tällä kertaa pääsin messuille suureksi ilokseni töiden puolesta, joten kokemukset eroavat aika paljonkin toisistaan. Siinä missä ensimmäisellä kerra tutustuttiin vielä messualueeseen ja eri näytteilleasettajiin melko tietämättöminä oli tällä kertaa paikoin melko tiukkakin aikataulu ja selkeät tietyt osastot priorisoituna.

Lopuksi muidenkin osastojen silmäilyyn jäi aikaa ja pääpointtihan on, että inspiraatiota täältä todellakin sai! Messuosastoihin panostetaan ihan hurjasti ja täällä pääseekin näkemään mitä innovatiivisempia messuosastoja. Upeat mielenkiintoiset seinärakennelmat kiinnittivät useassakin kohtaa huomioni ja näillä erilaisilla osastoilla merkit toki erottuvat myös toisistaan.

Kolme päivää messuilla ei tuntunut riittävän alkuunkaan, sillä paljon mielenkiintoisia osastoja jäi vielä näkemättä. Täällä siis todellakin saa kulumaan aikaa, mikäli tahtoo nähdä kattavasti eri halleja ja mahdollisimman paljon. Milanon designviikolla ei kuitenkaan kannata mielestäni pysähtyä pelkästään Salone del Mobile messuihin vaan tutkia lisäksi designviikon muutakin tarjontaa. Seuraavaksi lisää muutamasta muusta suosikistani Milanon designviikolla!

 photo isaloni_flexform2_zpsonxog0iy.png

 photo isaloni_flexform_zpsrs7ecwrs.png

 photo isaloni_gervasoni_zpskdn9cgrq.png

 photo isaloni_dedon_zpslhpvpz8i.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram