Tämä vinkki kannattaa pitää mielessä myös Milanon designviikon ulkopuolella! 10 Corso Como on ostos- ja ravintolakompleksi Milanon keskustassa lähellä Garibaldin juna-asemaa. Upealla vehreällä sisäpihalla sijaitseva 10 Corso Como on pakko kokea jo pelkästään mahtavan lokaationsa puolesta. Milanossa kevät oli edennyt jo pitkälle joten täällä pääsi jo nautiskelemaan kevään ensimmäisistä kukinnoista.

 photo corsocomo1_zpsey6vemfi.png

Alunperin taidegalleriaksi ja kirjakaupaksi perustetussa 10 Corso Comossa yhdistyvät tänä päivänä taide, muoti, ravintola, design ja kulttuuri. Ainakin messujen aikana kompleksin ylemmästä kerroksesta löytyi kaksikin mielenkiintoista näyttelyä ja vieressä olevan kirjakaupan laajaa valikoimaa olisin voinut jäädä ihastelemaan pidemmäksikin aikaa. Ilahduin myös törmätessäni täällä meille suomalaisille tärkeisiin design tuotteisiin Iittalalta ja Marimekolta. Uudessa ympäristössä nuo vanhat klassikotkin tuntuivat taas jollain tapaa uudemmilta.

10 Corso Comon katolla kirjakaupan ja taidegallerian yläpuolella oleva puutarha tarjoaa rauhallisen paikan levähtää ja vetäytyä nauttimaan aurinkoisesta päivästä tai selaamaan vaikkapa juuri kirjakaupasta hankkimaansa teosta. Täällä käydessäni päivä oli niin kaunis, että olisin voinut jäädä tyytyväisenä istuskelemaan useammaksikin tunniksi vain ihastelemaan paikkaa ja hengittelemään raikasta kevät ilmaa auringossa lämmitellen.

Alakerran ravintolan vieressä oleva myymälä tarjoaa muodista kiinnostuneille valtavasti kaikkea mielenkiintoista ja suloisessa sisäpihan puutarhaan ulottuvassa ravintolassa on ensikerralla pakko pysähtyä vähintään kahville tai paremman ajan kanssa kunnolla syömään. Ravintolan tarjonnasta ei siis sen kummemmin itselläni ole tietoa, sillä tiukka aikataulu esti täällä pysähtymisen. Lokaatio teki kuitenkin itseeni niin suuren vaikutuksen, että toivon pääseväni tänne vielä joku kerta nautiskelemaan ilman kiireitä.

 photo corsocomo2_zpsawwseyp3.png

 photo corsocomo4_zpswe2riguw.png

 photo corsocomo3_zpslegubdhp.png

 photo corsocomo5_zpsuirfyght.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram