photo vitamiini_boosti1_zpsbdwc3zt8.png

Kevään saapuminen näytti jo jonkin aikaa alkavan vähän etuajassa, mutta taisin innostua ihan suotta sillä nyt tuota takapakkia asian suhteen on tullut otettua koko viime viikon ajan. Kovat pakkaset hellittivät nyt ainakin hetkeksi, mutta todellista kevättä saadaan vielä todennäköisesti odotella jonkin aikaa.

Ryhtiä ja energiaa päivään ennen kevään saapumista saa myös onneksi helposti pienestä vitamiinisuihkeesta. Mainitsinkin täällä aiemmin tehneeni muutoksia terveellisemmän ruokavalion eteen ja samalla napanneeni mukaan B12-vitamiinilisän. Nordic Healthin näppärän Boost B12-vitamiinisuihkeen vaikutus on ollut ihan uskomaton! Aiemmin toisen merkin B12-vitamiinilisää kokeilleena otin tämän hieman skeptisesti kokeiluun, mutta onneksi kuitenkin otin sillä ero on kuin yöllä ja päivällä. Tämän vaikutuksen todella huomaa välittömästi ja Boost B12-vitamiinisuihke onkin ollut kuukauden ehdottomasti paras hankinta – vahva suositus tälle!

Lauantain ja sunnuntain välinen yö meni täällä jo liiankin tutusti unta odotellessa. Päätinkin pyhittää sunnuntain pienelle vitamiinitankkaukselle ja kävin ostamassa lähikaupasta ison ruokakassillisen pelkkiä hedelmiä. Näillä leveysasteilla super herkullisen mangon löytäminen on yhtä todennäköistä kuin lotossa voittaminen. Siitä huolimatta kerta toisensa jälkeen jaksan koittaa onneani näiden kanssa. Ja jos maku ei ihan täsmää joka kerta niin ainakin tuo mangon aurinkoinen ulkonäkö jaksaa ilahduttaa aina.

 photo vitamiini_boosti2_zpse9ejccv3.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram