Kuinka moni ostaa vielä cd-levyjä? Itse en ole tainnut ostaa levyjä enää vuosiin, mutta viime jouluna sain sellaisen lahjaksi ja siitä asti se on pyörinyt ahkerasti stereoissa. Välillä kuuntelen levyä niinä arkiaamuina kun töihin lähdön voi suorittaa vähän hitaammin. Toisinaan levy on soimassa taustalla ja luomassa tunnelmaa iltaan. Tämä levy laitettiin soimaan jo jouluaattona ja siitä pitivät kaikki!

 photo sofiaf_missyhiggins1_zpsfylhvwxr.png

Kyseessä on Missy Higginsin Oz cover albumi, jolle australialainen lahjakas laulaja-lauluntekijä albumin nimen mukaisesti on tehnyt covereita australialaisten artistien kappaleista. Tällä albumilla jokainen kappale on mieleeni ja Missyn tulkinnat täydellisesti makuuni! Kuuntelin kappaleista myös alkuperäis esittäjien versiot ja oli hauska huomata kuinka erilaisia ne ovat Missyn covereihin verrattuna.

Musiikin lahjaksi antaminen voi olla vaikeaa jos ei etukäteen tiedä, millaisista artisteista lahjan saaja pitää. Parhaassa tapauksessa käy kuitenkin juuri näin. Itselleni täysin tuntematon artisti valloitti heti ensimmäisistä soinnuista lähtien ja jaksoi yllättää positiivisesti kappale toisensa jälkeen. Ei olis paremmin nappiin voinut osua! Rakastan uusien kappaleiden etsimistä ja Spotifyn discover sekä viikon suositukset ovatkin ahkerassa käytössä. Ennen Spotifyn aikaa kävin ahkerasti läpi muiden maiden top-listoja etsien uusia kappaleita.

Lahjana saatu musiikki joka iskee itselle ihan satasella tuntuu vielä merkityksellisemmältä kuin se muuten tuntuisi. Vahva suositus tällaisille lahjoille ja Missy Higginsille. Seuraavaksi alan käymään läpi artistin muuta tuotantoa ja unelmoimaan seuraavaasta Australian matkasta!

 photo sofiaf_3_zpsxnk1rbbz.png

 photo sofiaf_missyhiggins2_zps6kumub0v.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram