Pakollisen hellepäivän helpotus shoppailun lisäksi en Hampurissa oloni aikana onnistunut tekemään suuria ostoksia. Toisaalta ei se ollut tarkoituksenakaan, mutta olen kuitenkin sitä mieltä, että mikäli vastaan sattuu jotain oikeasti sykähdyttävää on se parempi hankkia, kuin jäädä asiaa myöhemmin katumaan. Aina kuitenkin vähemmän, mutta parempaa mentaliteetilla. Käsimatkatavaroiden voimin liikenteessä ollessa ovat myös tila ja paino rajoittavia tekijöitä tuliaisia suunniteltaessa.

 photo sofiaf_teaflower3_zpsezjeefkv.png

Tällä kertaa nappasin tuliaiseni Speicherstadtin Wasserschlossin suloisesta teepuodista. Kaupasta olisi löytynyt vaikka mitä ihanaa, mutta nyt mukaan lähti muutama kappale pieniä teekukkia. Olen näitä aiemmin ihastellut vain kuvista, joten ajattelin, että olisi hauska kokeilla itsekin ja selvittää mistä tässä oikein on kyse.

Tästä teestä nauttii maun ja tuoksun lisäksi muillakin aisteilla! Teekukan puhkeamista pieneltä kerältä kukkaan oli jännä seurata. Toisesta huoneesta kantautuva puhelimen soittoäänikään ei saa keskeyttämään sen seuraamista ja mielen valtaa rauhallisuus. Oman ajan ottaminen kiireisen kesän jälkeen on varmasti monelle muullekin ajankohtainen asia. Usein töiden jälkeen tulee rentouduttua katsellen tietokoneen ruudulta sarjoja tai selaillen kännykkää, mutta ainakin kerran viikossa sen voisi vaihtaa johonkin tällaiseen. Mieli tyhjänä huolista kaikilla aisteilla hetkestä nauttien!

 photo sofiaf_teaflower2_zps0xihp529.png

Blooming tea – the scent, taste and beauty of it is mind soothing.

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram