photo _MG_9023_zpsamgbc9ot.png

Parsakauden toinen kokeiluni oli herkullinen parsarisotto. Risottoa tulee tehtyä aivan liian harvoin vaikka se onkin niin herkullista. Kovin työlästä risoton valmistaminen ei nimittäin ole mutta vaatii toki oman aikansa. Risottoon käytin sovelsin aiemmin blogissa jakamani shampanjarisoton ohjetta, mutta tällä kertaa shampanjan sijasta käytin kuitenkin valkoviiniä ja risotosta tuli oikein maukasta näinkin.

Parsat leikkasin pieniksi paloiksi ja laitoin risottoriisin sekaan muhimaan samalla kun lisäsin viimeisen tilkan valkoviiniä. Ainakin nämä tuoreet parsat kypsyivät hyvin pelkästään näin, mutta parsat voi toki valmistaa myös erikseen keittämällä tai uunissa. Tällä kertaa tämä pieni oikotie toimi kuitenkin omassa aikataulussani parhaiten. Päälle ripaus pecorino -juustoa ja juomaksi lasi valmistukseen käyttämääni valkoviiniä kylmänä, tästä ei enää parsakauden ateria paremmaksi mene!

 photo _MG_9038_zpsbmiyz1f3.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram