photo _MG_8446_zpspcucly03.png

Eilispäivän tapahtumien jälkeen matkustaminen ja lentokentillä hengailu ei enää tunnu niin hyvältä vaihtoehdolta. Jännittynyt odotus on vaihtunut suruun ja hermostuneisuuteen. Huomenna kuitenkin mennään ja toivottavasti saadaan tästä reissusta vielä iloa irti, eikä koko matkaa tarvitse viettää jännittäen ja tiettyjä paikkoja kuten metroa karttaen.

Kaikkea tätä ennen panikoin kuitenkin niinkin tärkeästä asiasta kuin koneeseen käsimatkatavarana vietävien nesteiden rajoituksista. Onhan tuo melkoinen murheenkryyni varsinkin nyt kun kosmetologilta lähti mukaan niin monta uutta tuotetta. Ohjeistushan näissä menee siten, että nesteet tulee olla korkeintaan 100ml kokoisissa pakkauksissa ja pienet pakkaukset sitten yhden litran vetoisessa minigrip -pussissa. Lennämme Air Berlinillä jonka sivuilla mainitaan, että 100ml pakkauksia saa olla yhteensä kymmenen ja vaikka määrissä ei välttämättä olla enää kovin tiukkoina niin tämähän sopii ottaa vaikka haasteena itselle!

 photo _MG_8461_zpstya0sz0o.png

Harvoin ostan mitään kosmetiikkaa pienissä pakkauksissa, joten ihan ensimmäisenä suuntasin Granitiin ostoksille, sillä muistin nähneeni siellä matkapakkauksia ja onneksi niitä vielä oli! Purkit ja purtilot täyttyivät äkkiä ja pussiin sujahti näppärästi vielä muutama minikokoinen tuote. Suloinen pieni Marvis -hammastahna ja Lancomen silmänympärysvoide olivat kuin tehtyjä tällaisia matkoja varten. Pussiin saan mahtumaan lisäksi kivasti pienen Lancome ripsivärin ja aiemmin saamani näytteen Chanel Chance -hajuvedestä, jota ilman en ole tainnut olla päivääkään sen uudelleen hankkimisen jälkeen. Onneksi siis löytyi muutama näytekin pienen etsinnän jälkeen.

Pientä karsintaa tuotteiden kanssa joutui tekemään ja omalla kohdalla siitä kärsii hiukset, sillä nyt etusijalla on pitää iho kunnossa ja tasapainoisena myös matkan ajan. Pikku purkeista löytyykin kasvovoide ja Madaran puhdistus maito. Kasvoveden sain pakkauksen ainoaan suihkupulloon. Toki perus shampoo ja hoitoaine löysivät tiensä heti kahteen suuremmista pakkauksista. Olen muutenkin hieman laiska laittamaan hiuksiani, joten muotoilutuotteet saivat nyt jäädä. Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä kymmenennen tuotteen paikkaa pitää Clarinsin huulikiilto, joka on välttämätön lisä ainakin lennoilla! Nämä tuotteet minä siis priorisoin mukaan. Tosin olen siitä onnekkas, että kaikki meikkini ripsiväriä ja huulikiiltoa lukuun ottamatta sallitaan koneeseen myös tuon minigrip -pussin ulkopuolella, kiitos BareMinerals tästäkin pienestä ilosta!

 photo _MG_8469_zpsmcthwx67.png

My beauty essentials for travel

1 x shampoo
1 x conditioner
1 x toothpaste
1 x cleansing milk
1 x micellar water
1 x night cream
1 x eye cream
1 x mascara
1 x lipgloss
1 x fragarance

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram