photo _MG_8566_zpsgfaexhfs.png

Heräsin aamulla jännityksen aiheuttamat perhoset vatsassa tunnin etuajassa ja ensimmäinen ajatus taisi olla, että olenko mahtanut unohtaa jotakin. Tänään on siis lähtöpäivä! Sitä ennen on kuitenkin vielä hieman lyhennetty työpäivä edessä, sillä lento lähtee vasta illalla kohti Berliiniä. Olen juuri sitä tyyppiä, joka matkaa edeltävänä yönä näkee unta siitä kuinka matkalaukun pakkaaminen ei onnistu ennen lähtöä tai eksyy lentokentällä kun oikea lähtöportti ei löydy vaikken koskaan ole tällaiseen tilanteeseen oikeasti joutunut. Näistä unista johtuen olen siis lisäksi myös juuri se tyyppi, joka on lentokentällä varmasti ajallaan. Pakkaaminen onkin sitten ihan oma lukunsa ja se venyikin lopulta yli puolenyön.

Vaikka lento onkin kovin lyhyt, vain parin tunnin mittainen, latasin varmuuden vuoksi puhelimeen muutaman Spotify listan kuunneltavaksi offline -tilassa. Aikaa niiden kuunteluun ei välttämättä jää juurikaan, sillä Berliini matkaoppaassakin on vielä luettavaa. Lisäksi aiemmin omaksumani tradition mukaan suunnittelen ostavani jotain kivaa matkaluettavaa lentokentän kirjakaupasta. Kaikki matkan aikana tarvitsemani johdot olen pakannut omaan pussiinsa, josta niitä on sitten helppo tarpeen tullen etsiä. Onneksi näin lyhyellä matkalla elektroniikan ja johtojen määrä on helppo pitää minimissään.

Vuoden alussa uusittu passikin pääsee nyt neitsytmatkalleen ja vanha lompakko, jonka vetoketju ei enää aina mennyt kiinni on vaihdettu turvallisempaan. Miksiköhän tämänkin sain hoidettua vasta päivää ennen matkaa? Onhan lompakon turvallisuus ja käytännöllisyys tarpeen myös ihan koti Suomessa. Berliiniin on ennustettu muutamaa aurinkoista päivää, joten toiveikkaana pakkasin mukaan myös aurinkolasit. Toivotaan, että ennusteet pitävät paikkansa ja palataan seuraavan kerran Berliinin jälkeisissä tunnelmissa!

Ready to go! Can't wait to meet you Berlin - I hope the sunny weather forecast holds true!

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram