photo _MG_8953_zpsxyohvfuv.png

Uusi lempisalaattini! Tämä löytyy lautaselta lähes aina kun iskee kaipuu hieman ruokaisampaan salaattiin. Tai no jos ihan totuudenmukaisia ollaan niin nykyään aina kun teen salaattia. Avokadon suurkuluttajana ei liene yllätys, että sitä löytyy tästäkin salaatista. Mozzarella taas tuo salaattiin sopivasti lisää ruokaisuutta ja sopii niin ihanasti yhteen aurinkokuivatuntomaatin kanssa. Salaatin taika onkin juuri aurinkokuivatuissatomaateissa joista en meinaa saada tarpeekseni. Niitä tekee mieli nytkin! Toisinaan teen salaattiin vielä pestolla maustetun kastikkeen ja lisään muutaman kapriksen, joista salaatti saa vielä mukavasti lisämakua.

Ruokavalion keventämis projoktei ei ole alkanut ihan parhaalla mahdollisella tavalla, kun viikonloppu tuli herkuteltua pizzalla ja kakuilla. Tälle viikolle olen suunnitellut kokeilevani muutamaa parsareseptiä, sillä nythän on parsakausi ja olen löytänyt jo muutaman kiinnostavan reseptin joita en ole aiemmin koittanut!

 photo _MG_8974_zpsjlzbtyur.png

I'm crazy for sundried tomatoes and this is what one would find from my plate when I'm having salad for dinner. It's so very delicious! Add some capers and pesto in the dressing and voilá! This week I'm trying out some new asparagus recipes since they're in season at the moment!

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram