photo _MG_8352_zpskje7q66t.png

Berliinin loma oli niin intensiivinen, että olisin meilkeinpä kaivannut lomaa siitä selviämiseen. Paluulentokin meillä saapui puolenyön jälkeen ja seuraavana päivänä tavallinen työpäivä, joten muutama päivä ehti mennä lievästi sumussa. Tapahtumaa on riittänyt myös loman jälkeen ja tuntuu, että vasta nyt alan päästä taas kunnolla kiinni rutiineihin. Myös jatkuvasti lisääntyvä valon määrä on vaikuttanut ihanasti siihen, miten eri tavalla jaksaa töiden jälkeen.

Sitäkin suurempi vaikutus on kuitenkin ruokavaliolla, joka kaiken kiireen keskellä on päässyt vähän rönsyilemään. Kiireessäkään en usein sorru eineksiin tai pikaruokaravintoloihin, mutta nyt täytyy myöntää, että pari kertaa on tullut lipsuttua tässä asiassa. Onneksi ne muutamat kerrat ovat vain muistuttaneet siitä miksi niin en yleensä tee. Pitkät välit ruokailuissa ovat kuitenkin tehneet sen, että illalla nälkä on kasvanut jo niin suureksi, että mieli on kaivannut jotakin nopeaa ja täyttävää. Omalla kohdallani tämä tarkoittaa usein pastaa. Tunnetustihan mikään ei ole hyväksi kun sitä syö liikaa, joten nyt on tehtävä korjaus tähän asiaan.

Myös säännöllinen liikunta on jäänyt vähiin ja oikeastaan vaan auringonlaskun aikaan tehtyjen lenkkien varassa. Vuoden alussa hankkimani Kayla Itsinesin Bikini Body Guide on kyllä siinä mielessä hyvä, että treenit ovat nopeita ja niissä on tarpeeksi vaihtelua, jotta mielenkiinto pysyy yllä. Treenin pituudesta huolimatta muutama viikko jäi kokonaan välistä, kun muu elämä vei mennessään ja lopulta treenien pariin olikin taas yllättävän vaikea palata. Nyt on taas hetkeksi edessä hiljaisempi jakso joten on aika aloittaa treenit alusta. Toivottavasti tällä kertaa paremmalla menestyksellä!

 photo _MG_8359_zpsk4lmxrio.png

I've been busy as a bee since the trip to Berlin and that has taken it's toll. There has been barely any time for exercise and my diet has consisted merely from pasta. Now I finally feel that I'm back to routine and have more time to concentrate on fixing these things and shift back to doing my weekly training with Kayla Itsines' Bikini Body Guide. Also some variety to my diet is highly required so may the recipe testing start again. Hopefully some of them so great they'll find they way here too!

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram