photo _MG_8517_zpspzr0yq5j.png

Seuraava matkakohteeni ei suinkaan ole Kroatia tai New York, kuten What Makes You Happy? -postauksen kuvissa näkyvistä uusista matkaoppaista olisi voinut kenties päätellä. Näiden kahden matkahaaveen sijaan matkustan ystäväni kanssa pääsiäisenä Berliiniin neljäksi päiväksi! Tämä on meille molemmille ensimmäinen kerta Berliinissä eli tekemistä varmasti riittää kaikille neljälle päivälle. Nyt pitäisi vaan osata karsia niin, että tulee nähtyä ne parhaat ja kiinnostavimmat jutut.

Koska reissun ajankohta on pääsiäinen tuo se oletettavasti hieman rajoituksia eri paikkojen aukiolojen suhteen. Toivottavasti saadaan kuitenkin homma suunniteltua siten, että saadaan hyödynnettyä nuo pyhäpäivätkin kivasti kohteessa. Saavutaan Berliiniin torstai-iltana, jolloin aikomuksena on siirtyä suorinta reittiä lentokentältä Markthalle Neun street food Thursday tapahtumaan. Mukana meillä on vain käsimatkatavarat ja ne pitäisi joko tiputtaa matkanvarrella Airbnb -majoitukseemme Mitteen tai kulkea niiden kanssa.

Perus nähtävyyksien ja muutaman tarkasti valikoidun museon lisäksi meitä kiinnostaa tutustua myös erilaisiin design kohteisiin. Olivat ne sitten kauniita pieniä taidegallerioita, upeasti sisustettuja kahviloita tai konseptimyymälöitä. Näistä onkin huomattavasti vaikeampi osata karsia niitä parhaita juttuja, kun Berliini tuntuisi olevan kaikkea tätä pullollaan. Veikkaanpa jo nyt, että tänne on päästävä toistekin. Sunnuntain ohjelmaan ollaan varattu tilaa Mauer Parkin kirpparille, joka kaiken lukemani mukaan on täynnä aarteita. Varmasti osittain koitetaan myös mennä sen mukaan jos eteen tulee sattumalta jotakin kivaa. Olisi kuitenkin mukava kuulla lisäksi teiltä suosituksia Berliiniin!

Sooo my next destination isn't New York or Croatia as you may have assumed based on my previous post and the travel guide books I had bought, but instead we're off to Berlin! I am so full of excitement for this one. From what I hear it is an amazing city with a lot of interesting places and happenings to visit.

I'm traveling with a friend and this is the first time for both of us in Berlin so all the museums and basic tourist attractions are on our to do list. Additionally to this we hope to find nice breakfast, lunch and dinner places. The trip is in a week so over the Easter holidays. All Berlin tips are welcome!

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram