photo _MG_8219_zpspfg7vzcu.png

Eilinen vapaapäivä startattiin herkullisella smoothiekulhollisella! Mitä upeimpia smoothie bowl annoksia on tullut ihasteltua jo jonkin aikaa instagramin kautta, mutta vasta nyt muistin kokeilla tätä itsekin. Mitään suuria taiteiluja en lähtenyt tekemään, mutta veikeän näköinen siitä tuli näin ihan pienelläkin panostuksella. Onhan se nyt niin paljon kivempi aloittaa päivä näin hauskalla tavalla! Omat aamuiset smoothieni kun usein noudattavat hyvin pitkälti samaa kaavaa on kiva saada näin vähän vaihtelua mukaan.

 photo _MG_8234_zpsphf7aw6c.png

Toinen asia mitä olen aamuihini ja muihinkin ruokailuhetkiin kaivannut on omat astiat ja ihan erityisesti Arabian 24h -sarjan astiat. Ihan muutama kulho niitä onkin täällä Helsingissä mukana, mutta loput on varastossa muiden astioiden tapaan odottamassa sitä aikaa kun on oma koti. Täällä kun on valmiina kaikki niin ei ole ollut tarvetta tuoda juuri omia tavaroita nurkkia täyttämään, vain se mikä on tuntunut välttämättömältä.

24h -sarjan keräämisen olen aikoinaan aloittanut kauniilla mattasinisillä astioilla, mutta siirtynyt sitten näiden valkoisten puoleen sinisen tuotannon loputtua ja näin jälkeenpäin todettuna hyvä niin. Vaikka edelleen pidän sarjan sinisistä astioista on perus astiaston hyvä olla ihan simppeli ja valkoinen. Kokoelmaa on helppo myöhemmin täydentää sitten muilla väreillä ja astioilla.

 photo _MG_8232_zps4caizskt.png

Finally got the point of making smoothie bowls, nom!

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram