Beetroot & Quinoa
tiistai 26. tammikuuta 2016Punajuuren ja vuohenjuuston yhdistelmä on yksi parhaista tietämistäni herkuista. Tällä kertaa halusin kokeilla Tallinnan lempiravintolassani Sfäärissä syömäni ruoan kaltaista reseptiä, jossa kvinoa saa hauskan ja herkullisen värinsä punajuuresta. Ihan käsittämättömän helppo resepti, vain vuohenjuuston paistamista pitäisi näköjään vähän harjoitella. Vinkkejä tähän otetaan vastaan ilomielin kommenttiboksin puolella.
Tähän helppoon ruokaan tarvitset vain kvinoaa, punajuuren ja vuohenjuustoa. Omaani lisäsin muutaman lehden salaattia koristamaan annosta ja nyt jälkeenpäin mietin, että jokin pähkinäkin voisi toimia tämän kanssa kivasti. Alkuperäisessä versiossa nähdään näiden raaka-aineiden lisäksi päärynää ja jogurttikastike.
// This time I wanted to try something similar that I've had at my favorite restaurant Sfäär in Tallinn. It's not even nearly as pretty or delicious but given the time and effort it turned out better than expected. The taste was goof but still needs some fine tuning. It also seems that I need to practice frying the goat cheese a bit more. How does one get the perfect color to it and also keep the shape? If you have any tricks please share!
Lähetä kommentti