photo _MG_6581_zpsltqokion.png

Eilinen vapaapäivä vierähti asuntomessuilla, mutta ennen kuin palataan messuaiheeseen haluan jakaa teille viikonloppua vasten helpon ja herkkulisen reseptin! Helppo kun on avainsana kaikkeen kokkaamiseeni niin voitte olla varmoja siitä, ettei tämän reseptin kanssa tarvitse lähteä stressaamaan. Reseptin löydätte tämän linkin takaa. Internetin syvyyksistä reseptejä löytyy tietysti moneksi, mutta päätin aloittaa helpommasta päästä, sillä leipominen ei kuulu edes joka vuotiseen tekemiseen ja taidot ovat sen mukaiset. Löysinpähän vieläpä reseptin josta valmistuu sopivasti kaksi suklaafondantia.

Vaativinta tässä reseptissä taisi olla muuttaa unssit desilitroiksi, mutta siihenkin löytyy onneksi muunnin netistä. Lopputulos oli hyvinkin paljon suklaafondantia muistuttava luomus, joka kuvissakin näkyy. Itse en uskaltanut ottaa leivoksia ajoissa pois uunista, joten sula kohta leivoksen sisällä oli käynyt hieman pieneksi. Pääasia kuitenkin että sellainen leivoksen sisältä löytyi, joten nappiin meni ja harjoitushan tekee mestarin!

I chose the easiest recipe there was to find from the internet to prevent any major mistakes on my first try out. The recipe I used for my chocolate fondants can be found here.

 photo _MG_6589_zpsteehtpde.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram