photo _MG_6927_zpspqm0vzd1.png

Pääsin kuin pääsinkin käymään asuntomessuilla viimeisen viikon torstaina! Eilen oli asuntomessujen viimeinen päivä, joten jos messut jäivät väliin on tarjontaa mahdollista ihailla täällä alkaneen viikon aikana kun jaan teille omat suosikkini. Tänä vuonna messut järjestettiin Vantaan Kivistössä, jonne oli helppo päästä uudella kehäjunalla. Kivistön asemalta kulki ilmainen messubussi alueelle, joten ainakin näin Helsingistä messuille suuntaavalle matkan taittaminen oli mitä helpointa.

Tänä vuonna kohteita tuntui olevan loputtomiin ja alkuun näytti vähän siltä, että tämän vuoden messuilta ei tulisi löytymään ensimmäistäkään suosikkia. Onneksi toisin kuitenkin kävi! Tämän postauksen kuvat ovat satunnaisia otoksia eri kohteista ja jutuista joista pidin. Yksikään kuvien kohteista ei kuitenkaan yltänyt omaksi suosikikseni. Ylimmän kuvan kaltaisia kirjahyllyjä ja muita tasoja löytyi myös muista kohteista ja vaikka tyyli ei ole sitä omintani viehätti se silti suuresti kevyen ja ilmavan rakenteensa vuoksi. Ehkä kuitenkin juuri tuo sekavuus on hieman liikaa omaan tyyliini.

 photo _MG_6734_zpsydrot9yn.png

Tekstin yläpuolella olevan kuvan kaltaisia lavalla korotettuja sänkyjä näkyi messuilla myös enemmänkin. Mielestäni se on ideana ihan loistava, joskin tämänkin pienen asunnon suhteen mietin olisiko ollut viisasta hyödyntää lavan alle jäänyt tila säilytykseen. Koroketta enemmän tässä kohteessa ihastuin kuitenkin noihin valaisimiin joiden alkuperä jäi itselleni hämäräksi. Kohteen oli sisustanut muistaakseni Lahden Muotoiluinstituuttilaiset. Jos joku tietää valaisimien valmistajan tai suunnittelijan niin vinkatkaa ihmeessä kommenttiboksin puolella!

 photo _MG_6754_zpszzk1jfss.png

Työhuoneen pöydän musta marmori viehätti kovasti ja odotankin innolla milloin tämän trendin mukaisia sisustustavaroita ja huonekaluja ilmestyy enemmänkin markkinoille ja sisustuslehtien sivuille ihailtavaksi. Musta marmori näyttää nyt todella freesiltä valkoisen jälkeen. Omaan kokoelmaani kaipaisin vielä jotakin marmorista, mustaa tai valkoista. Alemman kuvan betonipöytä jatkaa yhtenä suosikeistani kun on kyse pihakalusteista. Varsinaiset suosikit messuikohteista ilmestyvät kuitenkin vielä myöhemmin tällä viikolla!

 photo _MG_6881_zpscfixyuwe.png

Finnish housing fair was this year at Vantaa, Kivistö. I was already thinking not going but since it was so close from Helsinki and I had a day off on a weekday I decided to go anyway. At first it seemed like I couldn't find anything that I really liked but fortunately there were better things to come and inspire. In the pictures on this post you can see some of my favorite things at the housing fair such as the lovely pendant lights hanging on each side of a bed or the black marble table. My favorite houses from this years housing fair I'm going to publish later this week making a new post from each of the three favorites.

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram