photo _MG_5733_zpsfllp77fp.png

Vapaapäivä ja heti aamusta asti sataa, tietysti. Ei auta muuta kuin tarttua uuteen kirjaan ja nautiskella sisätiloissa vapaapäivästä! Mainitsinkin jo Inspirational books -postauksen lopussa hankkineeni Donna Tarttin Goldfinchille seuraajan, joka on jo elokuvamaailmastakin tuttu. Kyseessä on siis Lisa Genovan Edelleen Alice, jonka elokuva version pääosassa nähdään Julianne Moore. Kuumeisesti etsin kirjaa englanninkielisenä, mutta pitkän etsinnän jälkeen päädyin ostamaan tämän suomenkielisen version.

Kirja lähtee ensimmäistä kertaa lukuun tänään, joten jaan teille takakannesta pienen pätkän, jotta selviää mistä kirja kertoo: "Edelleen Alice on syväsukellus alzheimerintaudista kärsivän ihmisen mieleen, silmät avaava kertomus taudista, jossa yhteydet katkeavat eivätkä paikat ja ajat, sanat ja kasvot enää löydä toisiaan. Alicen kokemuksista muodostuu vaikuttava tutkielma identiteetistä, rakkaudesta ja merkityksellisen elämän ehdoista."

Tilanne on monelle meistä tuttu, kun oma vanhempi tai isovanhempi sairastaa muistisairautta. Kirja tuo kuitenkin tuoreen itse sairastuneen näkökulman lukijalle, jonka kautta toivon itse muistisairaan mielenmaiseman kuvien selkenevän.

 photo _MG_5725_zpsewyqnndb.png


 photo _MG_5743_zpsbvibuqjw.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram