photo 10032015_zpsbdo1nxbf.png

1 / 2 / 3
4 / 5 / 6
7 / 8 / 9

Niin monia hyviä kirjoja ja niin vähän aikaa! Noin kuukausi sitten etsin erääseen projektiin inspiraatioksi kirjoja ja siinä sivussa tuli sitten löydettyä tietysti vaikka mitä. Tuolta tiedonhaku reissulta internetin syvyyksiin löytyivät The Architecture of Happiness, Dieter Rams: As Little Design as Possible ja Jean-Louis Deniot Interiors kirjat. Dieter Ramsin muotoilufilosofia on puhuttanut ja inspiroinut viime aikoina.

Wolterinck's World Outside In puolestaan on tuttu vuoden takaa, mutta melko hintavaa kirjaa on tullut toistaiseksi vain ihailtua. Wolterinckin sisustukset ovat taidokkaan elegantteja ja koko kirja on täynnä upeita sisustuksia. Akateemisen kirjakaupan puolella olen ihastellut The Chamber of Curiosity kirjaa, jonka kansien välistä löytyy useampi Pinterestinkin puolella ihastelemani sisustus. Akateemisessa osasivat myös ystävällisesti kertoa I Am Malala kirjan ilmestyvän syksymmällä pokkarina suomeksi, joten taidan odottaa vielä sen ilmestymistä.

Kukapa olisi voinut välttyä bataattipurilaisilta ja gluteiinittoman ruokavalion hehkutukselta sosiaalisessamediassa? En minä ainakaan ja burgeritkin on tullut jo testattua hieman omalla variaatiolla. Yllätyin ihan todella paljon siitä kuinka maukkaita bataattipurilaiset olivat! Vaikka en gluteiinitonta ruokavaliota ole aloittamassa kiinnostaa Viljaton Kattaus kirjana siitä huolimatta. Yksi kirja tässä onkin tullut jo ostettua erään elokuvan innoittamana, osaako joku arvata mikä? Itse kuulun siihen porukkaan, joka haluaa lukea kirjan ennen elokuvaa, mutta mitenkäs te? Jaksatteko aina lukea kirjan ensin vai onko elokuva tärkeämpi?

Some great books to get inspired by.

2 kommenttia

  1. Kiitos kirjavinkeistä! Joukossa olikin mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia, joihin täytyy perehtyä tarkemmin :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram