photo IMG_2028---Version-2_zpso57xfkbv.png

…Tallinna! Nyt kun ollaan vihdoin selvitty edellisestä viikonlopusta (huhhuh) onkin aika ruveta suunnittelemaan tulevaa viikonloppua! Meillä on nimittäin suunnitelmissa nopea päivän kestävä reissu Tallinnaan ensi lauantaina! Vaikka visiitti on lyhyt ehditään helposti eri kohteisiin, koska tällä kertaa ollaan matkassa autolla. Tallinnan yleisimmät nähtävyydet ja parhaat kauppakeskukset on tullut koluttua niin useaan otteeseen läpi, että ajattelin nyt olevan sopiva aika keksiä jotain vähän uutta ja tähän kaipaisinkin vähän vinkkejä: mitkä ovat Tallinnan parhaat kahvilat ja ravintolat? Tai missä muualla Tallinnassa kannattaa käydä? Haaveissa olisi käydä vaikka useammassakin kivassa kahvilassa, syödä hyvin, käppäillä auringossa ja tutustua Tallinnan design puoleen Telliskivi Loomelinnakissa. Katsotaan kuinka monen muun saan innostumaan tuosta viimeisestä, mutta hyvän ruoan ja auringonpaisteen luulisi kelpaavan muillekin matkaseuralaisille. Toivotaan siis upeaa säätä ensi lauantaille ja nyt niitä vinkkejä tännepäin jakamaan! :)

Next weekend we're off to Tallinn for a day. It's a quick visit but this time we're there with a car so it's easier to get to different places. If you have any recommendations about great cafés, restaurants or other places where it would be nice to go please leave a comment :)

 photo IMG_5668_zps91hgwyco.png

2 kommenttia

  1. Heippa! Chedissä on aivan ihanaa ruokaa jos tykkää Farang/Gaijin tyyppisestä ja kaunis tunnelmallinen interiööri. Seinän toisella puolella on myöskin tyylikäs ja tasokas italialainen Bocca, molemmat ravintolat ovat saman omistajan. Sfäär on kiva rento lounaspaikka ja ruoka oli hyvää, jonka yhteydessä oli kiva pieni vaateliikekin. Kumu -museo oli upea arkkitehtuuriltaan ja käymisen arvoinen muutenkin. Tässä muuan mieleen painunut paikka viime reissuilta. Kivaa matkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos paljon vinkeistä! :) Toivottavasti saan houkuteltua muun väen matkaani! Uskon että Bocca sopisi meidän porukalle oikein kivasti. Sfäär onkin itselleni tuttu ja pidän paikasta todella paljon. Myös Kumu on tuttu paikka, mutta viime kerrasta taitaa olla lähemmäs 10 vuotta eli uusinta visiitti voisi olla paikallaan :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram