photo ornamo1_zps1fcce21f.jpg

Ehdin lauantaina vierailla Ornamon Design joulumyyjäisissä. Tunnelma paikan päällä oli loistava ja paljon kiinnostavia tuotteita oli tarjolla. Tällä kertaa lähdin kuitenkin näistä myyjäisistä tyhjin käsin. Tarkoituksena oli etsiä lahjoja muille, eikä myyjäisistä tuntunut löytyvän kenellekään läheisistäni juuri sitä sopivaa juttua ja valmiina olevat ideat lahjoiksi tuntuivat paremmilta, kuin myyjäisistä löytämäni vaihtoehdot.

Itselleni olisin löytänyt vaikka mitä, mutta tällä hetkellä säästän muihin juttuihin. Otin kuitenkin muutaman kuvan myyjäisten lemppareistani. Enimmäkseen kiinnitin huomiota keramiikkaan ja koruihin. Pohdin melko pitkään ostanko tuon Heli Valajan tekemän kulhon, joka näkyy ensimmäisessä kuvakollaasissa. En kuitenkaan osannut edes vielä päättää värien väliltä, joten ostos jäi tekemättä ja ajatus niistä hautumaan. Myös alemman kuvakollaasin korvikset houkuttelivat, mutta juuri haluamani värin metallin sävy oli väärä. Harmillista, mutta säästyipähän ainakin rahaa muiden lahjoihin, kun ei tullut tehtyä ylimääräisiä ostoksia.

Some of my favorites at Ornamo's Christmas Market. Almost got myself one of the bowls made by Heli Valaja but couldn't decide which color I should get..

 photo ornamo2_zps018759eb.jpg

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram