photo books_zpse4115fb5.jpg

1 / 2 / 3
4 / 5 / 6

7 / 8 / 9


Joulussa parasta on hyvän ruoan ja perheen lisäksi kiireettömyys. Silloin saa hyvillä mielin käpertyä sohvan nurkkaan lukemaan vaikka useammaksikin tunniksi. Meidän perheessä on ollut tapana antaa joululahjaksi vähintään yksi kirja kullekin ainakin niin kauan kuin muistan. Tänä vuonna tehtiin kuitenkin äidin kanssa jo viime kuussa ekstempore suuri kirjatilaus, joten suurin osa kirjahaaveistani tuli toteutettua jo silloin. Kirjoja ei mielestäni koskaan voi kuitenkaan olla liikaa. Rakastan kirjakaupoissa ympäriinsä haahuilemista ja uusien mielenkiintoisten kirjojen löytämistä. Voisin käyttää jopa tunteja myös pelkkään kirjakaupassa tutkiskeluun ja jos ihan totta puhutaan on näin tainnut päästä jo joskus käymäänkin. Ihan parhaita ovat ne kirjakaupat ulkomailla, joissa kirjoja voi istahtaa lukemaan samalla nautiskellen lämpimästä teekupposesta.

Vaikka tämän hetken tärkeimmät kirjahaaveet tulikin siis jo toteutettua viime kuussa, löytyi silti vielä muutamia kirjoja toivelistalle. Kärjessä tuolta listalta ovat A Frame For Life -The Designs of StudioIlse, Malene Birgerin syksyn uutuus Move and Work, sekä John Greenin bestseller The Fault In Our Stars. Kahdesta viimeisestä olen haaveillut alkusyksystä asti, mutten ole näitä haaveita vielä päässyt toteuttamaan. Ensimmäinen taas on itselleni ihan uusi löytö. Miten on mahdollista, etten edes tiennyt tämän kirjan olemassa olosta?

Muita toivelistalle päätyneitä kirjoja ovat suositut ja monissa sisustuskuvissakin vilahtavat Tom Ford ja Chanel -Collections and Creations kahvipöytäkirjat. Simplicity -kirjaa en ole koskaan päässyt selailemaan, mutta jo sen kansi hurmasi, joten sekin päätyi toivelistalle. Myös Saku Tuomisen Luova järkevyys -kirja on herättänyt mielenkiintoni pelkällä nimellään. Ja koska olen tämän vuoden aikana kunnostautunut sekä satunnaisessa leipomisessa, että paremman ruokavalion suhteen, kelpaisivat myös Secrets of Macarons ja Kiitos hyvää -kirjat tähän osoitteeseen! Millaisista kirjoista tai joululahjoista te haaveilette?

My wish list for the books to read and own. Maybe I could find one of these wrapped in a gift paper under the Christmas tree? What kind of books are you hoping to read next? And what is on your Christmas wish list? 

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram