Palataan hieman ajassa taaksepäin. Ajattelin, että tällainen postaus antaa kenties hieman lisää osviittaa siitä millainen tyyppi täällä kirjoittelee. Mennään siis takaisin niihin kesäkuun kauniisiin päiviin! Kesäkuun puolessa välissä juhlittiin neljän vuoden urakkaa ja sen tulosta, muotoilijaksi valmistumista. Tuota tavoitetta kohdenhan oli painettu duunia ihan kunnolla ja alussa neljän vuoden opinnot tuntui naurettavan pitkältä ajalta. Lopulta tuon ajan loppuminen pääsi sitten kuitenkin yllättämään. Noihin neljään vuoteen mahtuu paljon. Ensin kauhu kauas kotoa ja uudelle paikkakunnalle muuttamisesta. Lopulta haikea mieli tuon aikakauden päättymisestä ja sen taakse jättämisestä. Varsinaisena valmistumispäivänä tunteet oli siis jokseenkin ristiriitaiset, mutta juhlapäivänä päästiin jo oikein hyvään tunnelmaan!



Juhlien tarjontaa ja teemaa miettiessä aloitin fiilistelyn kasaamalla ideoita monien rakastamaan Pinterest palveluun. Alkuperäsiä haaveita ja suunnitelmia pääsee kurkkaamaan täältä. Todellisuudessa kävi kuitenkin niin, että juhlat järjestettiin hieman lyhyellä varoitusajalla ja lopulta tyyli muuttuikin sitten aika paljon. Yksi juttu oli kuitenkin varma alusta asti. Tarjoiltavat tulisivat olemaan gluteenittomia niin pitkälti kuin mahdollista sillä serkullani on keliakia. Ainoastaan karjakanpiirakat oli tarjoilussa erikseen keliaakikoille. Toinen asia, jonka halusin näitä juhlia varten toteuttaa oli macaron-leivokset. Muutaman varoituksen sanan sain suunnitelmiani kertoessa, sillä en ollut niitä koskaan aiemmin valmistanut. Tästä pöydästä löytyi siis karjalanpiirakoiden lisäksi pastasalaatti, vihreäsalaatti, fetapinaattipiirakka ja hedelmiä.



Juomapuolella tarjoiluun olin panostanut tuon coolerin verran. Se saikin paljon kehuja ja yllätti alkuperällään. Cooler on nimittäin hankittu Ikeasta vain parillakympillä. Aika hyvä sijoitus sanoisin. Nyt se odottaa seuraavia juhliaan. Kahvitarjoilu oli rennosti eripari muumimukeista, joista valitsin kattaukseen keltaisia, oransseja ja punaisia.


Ja tässä näkyy macaron-leivosten lopputulos. Itse olin enemmän kuin tyytyväinen ja leivokset menivätkin parempiin suihin aika nopeasti! Vaikka leivokset olivatkin eri kokoisia ja näköisiä ei se haitannut. Makuina leivoksissa oli vadelma ja sitruuna, ja tarjoilun koristelin vielä mansikoilla ja kirsikoilla. Alkuun testasin leivosten tekemistä Kungsörnenin pakkauksen avulla ennen kuin uskalsin ryhtyä puuhaan ihan alusta alkaen itse. Reseptin ja ohjeet kuvien leivosten tekemiseen löysin Painted by Cakes -blogista täältä. Kakkuna juhlissa oli mansikkapavlova ja sehän sopi kesäpäivän pihajuhlaan ihan loistavasti, helppoa ja hyvää. Näiden jälkkäreiden vierellä tarjoiltiin sitten vielä vähän lisää mansikoita. Jälkiruokapuolella siis todellakin sai suut makeaksi mansikasta! 



Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram