2 Cube 170

Muutama juttu kuukauden takaisilta asuntomessuilta! I know, meni jo ja nähty on. En nyt kuitenkaan malta olla jakamatta omaa saalistani joten tässä vielä oma katsaukseni siitä, mikä omaa silmää viehätti eniten.

Jo jonkin aikaa pinnalla olleet marokkolaiset sisustuselementit viehättävät täälläkin. Matka oikean Beni Ouarain -maton ostoon on kuitenkin pitkä, mutta aina pitää löytyä myös niitä haaveilun kohteita. Hieman kukkarolle kevyempi vaihtoehto olisi handira jollaisesta myös haaveilen. Kyllä tämän kohteen stailaus upposi lisäkseni varmasti monelle muullekin trenditietoiselle.

2 Cube 170

10 Kannustalon Lato

10 Kannustalon Lato

Kannustalon Lato oli toinen kohteista, jossa useimmat valinnat sopivat omaan makuuni. Betonisia keittiötasoja näkyi useammassakin kohteessa ja tämän kohteen suuri betonipöytä oli kaikessa yksinkertaisuudessaan täydellinen.

Viimeisen kuvan kylpyhuone ei suoranaisesti ole ihan omaa tyyliäni, mutta kukapa kieltäytyisi pienestä luksushetkestä tuolla. Kohteen pohjaratkaisu oli kuitenkin ihan täysi napakymppi ja kohde nousikin messuilla omaksi suosikikseni! Mitkä kohteet teidän mielestänne onnistuivat parhaiten?

22 Villa Lumous

// Some details from last months housing fair in Jyväskylä.

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram