photo _MG_6706_zps0czuqp23.png

Kasvispainotteinen ruokavalioni saa vaihtelua lähes ainoastaan ravintolaillallisella tai silloin, kun lihan lisääminen annokseen ei vaadi sen kokkaamista. Olen maailman surkein valmistamaan yhtään mitään lihasta ja jo lähes luovuttanut sen suhteen, sillä koen pärjääväni oikein mukavasti siten, että syön silloin tällöin ravintolassa lihaa sisältävän aterian.

Serranonkinkku & cantaloupemeloni salaatti on kuitenkin kaikessa yksinkertaisuudessaankin ihan järjettömän maukas, eikä tosiaan vaadi sen suurempia taitoja lihan valmistamisen suhteen. Mukana salaatissa oli tietysti mozzarellaa, basilikaa ja uutta balsamico & oliiviöljy kastiketta. Siis molemmat kastikkeet samassa pullossa. Kuinka kätevää ja niin herkullista!

 photo _MG_6704_zpsk57uecmu.png

Here's a solution for all the ones who like me don't know how to cook meat. Jamón Serrano & cantaloupe melon salad is so tasty and easy to prepare. No real cooking involved. If you haven't tried it yet you should definitely do it soon! What makes it even easier is the new salad dressing I got that has both balsamic & olive oil in the same bottle. Could this get any easier?


 photo _MG_6711_zpsmsrscfxz.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram