photo _MG_6497_zpsrggejxwt.png

Huh mikä poikkeuksellisen upea viikonloppu takana ja kohta toinen jo edessä, kun alkuviikko on hurahtanut ohi ihan huomaamatta! Viime viikonloppuna helteen lisäksi nautiskeltiin hieman alennusmyynneistä ja mukaan lähtikin keittiöveisten ohella muutama muu juttu. Yksi niistä on kuvan Vitriini -rasia, jossa on valkoinen Durat pohja. Aiemminkin olin tällaiseen versioon kiinnittänyt huomiota, mutta nyt lopulta tuntuva hinnan alennus sai sen ostamaan. Nyt pieniä Vitriini -rasioita on yhteensä kolme, joista kaksi muuta ovat kokonaan kirkasta lasia. Vielä kun jostain löytyisi suurempi koko kirkas & tammi yhdistelmällä huokeampaan hintaan niin oma kokoelmani olisi valmis! Mitäs mieltä te olette Vitriini uutuudesta vai oliko Durat pohja vanha juttu?

Did some sales shopping after all.. 

2 kommenttia

  1. Mulla on isokokoinen Durat-pohjainen sekä tammipohjainen Vitriini-rasia ja pitäisi keksiä kokoelmaan kolmas, niin tulisi tammialusta täyteen ;)

    VastaaPoista
  2. Tosiaan, itseltä puuttuu vielä tammialusta kokonaan. Näiden kanssa iskee välillä hienoinen gotta catch them all hulluus! Suloinen keltainen jäi vielä kummittelemaan mielen perukoille :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram