photo 050115_zpsffb81b43.jpg

Vuosi 2015 on pyörähtänyt käyntiin, mikä tarkoittaa monien kohdalla erilaisten lupausten tekemistä. Itse en yleensä ole kuulunut tähän joukkoon vaan asetan itselleni erilaisia tavoitteita pitkin vuotta. Vuosi 2015 sai kuitenkin jostain syystä miettimään, miten parantaisin omaa elämänlaatuani ja millaisia tavoitteita uudelle vuodelle haluaisin asettaa. Tässäpä siis omat lupaukseni joita olen lähtenyt jo määrätietoisesti toteuttamaan:

Lue enemmän
Tämä on tärkeä. Nautin ihan suunnattomasti lukemisesta, mutta stoppi tulee vastaan kun luettavana on kirja, joka ei voisi sitten vähempääkään kiinnostaa. Siispä: jätä huonot kirjat lukematta! Tähän voi olla vaikea oppia, mutta katsotaan kuinka käy.

Parempi ruokavalio
Jatka syksyllä aloittamaasi parempaa ruokavaliota ja koita tehdä siihen vielä muutamia parannuksia. Tämän uskon toteutuvan aika mukavasti, sillä olo terveellisemmällä ruokavaliolla on niin paljon parempi. Ihan kamalasti en tuosta lipsunut joulunakaan, mutta uuden vuoden aatto oli melkoinen floppi ja sen kyllä tuntee.

Valokuvaus
Ota enemmän (parempia) kuvia. Innoissani olin lähdössä kuvailemaan vain huomatakseni, että kameran muistikortti ei olekaan kamerassa vaan toisessa kamerassa, joka on kaverin luona. Loistava startti?

Matkusta
Tätä kohtaa ei varmaankaan tarvitse avata sen enempää? Kotimaassa, ulkomailla, missä tahansa! Tietysti mieluiten itselleni uusissa paikoissa.


My new years resolutions:

1. Read more and leave the crappy books you don't like unread.
2. Keep up the healthier diet and improve it even more!

3. Take more (better) pictures.
4. Travel -need I say more?

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram